Η. Νατσάκος: «Κάποιοι θα πρέπει να προσέχουν τι λένε και να σέβονται…»

Στα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες πήρε θέση ο Ηλίας Νατσάκος, ο οποίος εξήγησε πως «κάποιοι παράγοντες θα πρέπει να σέβονται περισσότερο και να προσέχουν τι λένε…».

Ο ίδιος σε δηλώσεις του τόνισε πως κάποιοι παράγοντες θα πρέπει να «κοιτάνε την ομάδα τους και να μην θίγουν πρόσωπα με αυτά που λένε» ενώ πρόσθεσε πως «Μάγκες είναι αυτοί που είναι τριάντα χρόνια στο ποδόσφαιρο και όχι πέντε…».

Αναλυτικά όσα είπε: «Θα ήθελα να πω πως κάποιοι παράγοντες που έχουν μπει τώρα στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να προσέχουν τι λένε. Ας ηρεμίσουν λίγο και ας σέβονται περισσότερο άλλους παράγοντες γιατί θίγουν πρόσωπα με αυτά που λένε. Να σέβονται περισσότερο αυτούς που είναι πάρα πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο. Ας ασχοληθούν με την ομάδα τους και να σέβονται παράγοντες που είναι χρόνια στο χώρο. Μάγκες είναι αυτοί που είναι τριάντα χρόνια στο ποδόσφαιρο όχι πέντε».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content