Μ. Μιχελάκης: «Επανέναρξη εδώ και τώρα»

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο προπονητής των Δειλινών Μάνος Μιχελάκης, μίλησε για το σημαντικό θέμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες και αφορά την εισήγηση αρκετών ομάδων της Α1 και της Α2 κατηγορίας για την μη έναρξη των πρωταθλημάτων.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» τόνισε πως μία τέτοια απόφαση θα είναι «σκέτη αυτοκτονία για τα παιδιά» ενώ εξήγησε πως θα πρέπει να βρεθεί μία λύση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του αναφέρει: «Και  ξαφνικά εκεί που όλοι παρακαλούσαμε να ξεκινήσουν  τα τοπικά πρωταθλήματα.. Τώρα οποίος δεν είναι 1ος 2ος η λίγο μακριά από τους αρχικούς στόχους του, θέλει να μην ξεκινήσουν…Πείτε ότι κάνετε πλακά; Δηλαδή αντί να έχουμε ένα κενό 3 μηνών να έχουμε κενό  6 μηνών!!!Σκέτη αυτοκτονία παιδιά!!!Να σοβαρευτούμε λίγο! Αν θέλουμε μπορούμε να βρούμε την λύση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες χωρίς να βάλουμε την δημόσια υγεία σε κίνδυνο! Και να πάρουμε τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και ασφάλειας…Επανέναρξη(7 Ιανουάριου)εδώ και τώρα!!!».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content