Παράταση έως 17/8 για την ένταξη στο Μητρώο μετά απο αίτημα της ΕΠΟ

Παράταση για την ένταξη στο Μητρώο, με νέα καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 17 Αυγούστου!

Με επιστολή του προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο πρόεδρος της ΕΠΟ αιτήθηκε «σύντομη παράταση ως προς την προθεσμία εγγραφής στο Μητρώο» σε σχέση με την καταληκτική ημερομηνία της 31ης Ιουλίου 2022, μετά την πάροδο της οποίας τα μη εγγεγραμμένα ερασιτεχνικά σωματεία δεν θα έχουν πλέον δικαίωμα συμμετοχής σε αγωνιστικές δραστηριότητες.

Ο κ. Αυγενάκης έκανε δεκτό το αίτημα του κ. Μπαλτάκου και κατόπιν επικοινωνίας τους, συμφωνήθηκε να δοθεί ολιγοήμερη παράταση, έως και τις 17 Αυγούστου 2022. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που η ΕΠΟ ουσιαστικά «αποδέχτηκε» την ύπαρξη του «Μητρώου», ζητώντας επισήμως σύντομη παράταση, κάτι που αποδέχτηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

ADVERTISING

Η σχετική ρύθμιση θα κατατεθεί σε λίγο στη Βουλή, κατά τη συζήτηση και της τροπολογίας που περιορίζει σε 1% (από 5%) το ποσοστό που εισπράττει η ΕΠΟ από τις ραδιοτηλεοπτικές συμβάσεις των ΠΑΕ.

Πρόκειται για μια σημαντική είδηση για τις ομάδες, ώστε να ολοκληρώσουν τη διαδικασία και να μην έχουν προβλήματα αναφορικά με τη συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα για τη νέα σεζόν.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.