Γ. Ασσαριωτάκης: «Με κάνετε και γελάω»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό ο Γιάννης Ασσαριωτάκης στέλνει το δικό του μήνυμα αναφορικά με την έναρξη ή όχι των πρωταθλημάτων.

Μάλιστα ο ίδιος ζητά από τους παράγοντες να πουν την πραγματική αλήθεια και δεν θέλουν να αρχίσει τα πρωταθλήματα…

Συγκεκριμένα έγραψε: “Επειδή διάβασα όλους σας να λέτε ότι πρέπει α σεβαστούμε τους ειδικούς για να μην βλάψουμε την υγεία των παικτών και δεν πρέπει να ξανά αρχίσουμε, με κάνετε και γελώ. Οι ειδικοί λοιπόν μας καλού να εμβολιαστούμε, αυτό περιμένει όλος ο πλανήτης. Σας ενοχλεί ο ιός, σας ενοχλεί το εμβόλιο, σας ενοχλούν τα έξοδα, σας ενοχλούν οι ποδοσφαιριστές με τα οδοιπορικά τους. Ορισμένοι είστε φίλοι μου αλλά στο σπίτι μου έμαθαν να μην μασάω τα λόγια μου. Βγείτε και πείτε ξεκάθαρα το πρόβλημα. Λυπάμαι που ορισμένοι τολμούν να αποκαλούν Large τους σωστούς. Εκεί καταντήσαμε, να προσπαθείς για τη χαρά της ζωής και να σε δείχνουν με το δάχτυλο σαν παράσιτο. Κύριοι πείτε τα πράγματα με τα λόγια τους. Συγνώμη αλλά θα σας ενοχλούμε συνεχώς οπότε σας πιάνουμε λάθος”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content