Γ. Κρητικός: «Δεν θέλουμε να συμμετάσχουμε σε ένα πρωτάθλημα που διακυβεύεται η υγεία των αθλητών»

Ο Γιάννης Κρητικός εξέφρασε την άποψη του ΠΑΝΟΜ να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα αφού η υγεία όλων είναι πάνω από όλα…

Μάλιστα οι “κιτρινόμαυροι” τονίζουν πως θα πρέπει να διακοπεί το πρωτάθλημα και από τη νέα χρονιά να γίνει βελτίωση στο χώρο του ποδοσφαίρου και της Α1 ΕΠΣΗ.

«Ως ΠΑΝΟΜ έχουμε κάνει και συμβούλιο πριν συμμετέχουμε σε αυτή τη συζήτηση. Νομίζω το θέμα δεν είναι το οικονομικό, είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα και δεν αντιλέγει κανένας, το μείζον θέμα είναι υγειονομικό. Δεν ξέρω ποιος θα αναλάβει την ευθύνη της ισχυρής μετάδοσης του ιού να συμβεί μέσα σε αγωνιστικό χώρο. Εμείς οι εκπρόσωποι των ομάδων, το τελευταίο που θα θέλαμε να βλέπαμε είναι ένα πρωτάθλημα όπου θα γινόταν υπερμετάδοση του ιού.

ADVERTISING

Εμείς ως ΠΑΝΟΜ παίρνουμε και θέση και ψηφίσαμε μεταξύ μας πως δεν θέλουμε να συμμετάσχουμε σε ένα πρωτάθλημα που διακυβεύεται η υγεία των αθλητών. Όλα τα υπόλοιπα, είναι δευτερευούσης σημασίας. Πρέπει να διακόψουμε αυτό το πρωτάθλημα, πρέπει να δουλέψουμε, μέσα από τέτοιες διαδικασίες για τη βελτίωση του επόμενου πρωταθλήματος».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content