Τους αθλητές ποιος θα τους… σκεφτεί;

Αναμφίβολα, η πλειοψηφία των παραγόντων των ομάδων της Α1 και Α2 ΕΠΣΗ, στάθηκαν υπέρ της οριστικής διακοπής των πρωταθλημάτων, όμως αυτό που έκανε πραγματικά αρνητική εντύπωση σε πολλούς, δεν ήταν άλλο, από το γεγονός, πως το ερώτημα “τι θα γίνει με τους αθλητές” τέθηκε μόνο από έναν, τον Γιώργο (Πλούταρχο) Κουτεντάκη!

Σίγουρα οι παράγοντες έχουν τα δίκια τους, βλέπουν κόπους χρόνων να χάνονται, θέσεις εργασίας να εξανεμίζονται, ζητήματα υγείας να παρουσιάζονται, αλλά ένα μεγάλο κεφάλαιο του ερασιτεχνικού αθλητισμού, πέραν των παραγόντων είναι και οι αθλητές!

Άλλωστε, εάν πάμε σε οριστική διακοπή τώρα και τα πρωταθλήματα ξεκινήσουν τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, πως θα μπορέσουν αυτοί οι αθλητές να επανέλθουν στη δράση έπειτα από τόσους μήνες αποχής;

ADVERTISING

Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να μας απασχολήσει, είναι και αυτοί σημαντικά γρανάζια του ερασιτεχνικού αθλητισμού, όπως επίσης και οι ακαδημίες, στις οποίες αναφέρθηκε πάλι μόνο ένας άνθρωπος, ο κ. Λαμπράκης…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content