Α. Λαμπράκης: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για επανέναρξη όταν έρχεται 3ο κύμα»

Τους δικούς του προβληματισμούς εξέφρασε ο Αντώνης Λαμπράκης με αφορμή την τηλεδιάσκεψη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Kαλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά, εγώ για πρώτη φορά θα συμφωνήσω με τον κ. Τζώρτζογλου, αλλά με μία διαφορά, για εμένα δεν έπρεπε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, όλοι γνωρίζαμε αυτή τη κατάσταση. Χωρίς να εννοώ ότι φταίει η επιτροπή πρωταθλήματος, όλοι κάθε μέρα το συζητούσαμε. Προσπαθούν άπαντες να πάρουν κάποιες διαβεβαιώσεις για κάποια τεστ. Δεν είναι εφικτά αυτά, αφού μας λένε κάθε μέρα πως πάμε για 3ο κύμα τον Ιανουάριο. Θα συμφωνήσω με όλους όσους μίλησαν, αυτό που έπρεπε να μας απασχολεί για το ποδόσφαιρο, το λέμε συνέχεια, το φωνάζει ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, δεν είναι εάν ξεκινήσουν οι κατηγορίες, αλλά έπρεπε να αναφερθούμε στις ακαδημίες, χωρίς ακαδημίες δεν υπάρχει ποδόσφαιρο. Πρώτα οι ακαδημίες και εάν μπορέσουν να βγουν με ασφάλεια από το σπίτι. Θα μου πείτε, πως μπορούμε να μιλάμε για ασφάλεια, αλλά πρώτα οι ακαδημίες και μετά τα υπόλοιπα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για επανέναρξη, από τη στιγμή που περιμένουμε 3ο κύμα πανδημίας. Άρα λοιπόν, μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που δεν μπορεί να συνεχιστεί. Σας ευχαριστώ που με ακούσατε και την ΕΠΣΗ για την τηλεδιάσκεψη. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content