Δ. Μανουσάκης: «Ποιος θα αναλάβει το κόστος των τεστ;»

Τους προβληματισμούς του για το πως θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα εξέφρασε ο πρόεδρος των Ασιτών Δημήτρης Μανουσάκης.

Ο πρόεδρος των “πρασίνων” αναφέρθηκε στα τεστ που αναμένεται να γίνονται από τις ομάδες πριν κάθε παιχνίδι, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να ξανά δει ποδόσφαιρο αφού είναι ένας τρόπος διαφυγής από την καθημερινότητα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «καλησπέρα σε όλους, είναι πολύ καλό η απόφαση που πάρθηκε να βρεθούμε έτσι να ανταλλάξουμε απόψεις. Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, όλοι κινούμαστε στο ίδιο μήκος κύματος, εννοείται πως έχει λείψει σε όλους μας το ποδόσφαιρο, είναι μία διέξοδος για εμάς. Ήταν η διασκέδαση μας, το τελευταίο κομμάτι που μας είχε απομείνει και ξεφεύγαμε λίγο και ξεχνούσαμε την καθημερινότητα. Αλλά δυστυχώς, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, επηρεάστηκε και αυτό μαζί με όλα τα άλλα. Θα συμφωνήσω με τον Κουβίδη και τον Μπουμάκη, είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα υπό αυτές τις συνθήκες. Όλοι μας θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά υπό αυτές τις συνθήκες, θεωρώ πως είναι αδύνατο.

ADVERTISING

Πως θα ξεκινήσουμε ένα πρωτάθλημα; Ποιος θα αναλάβει το κόστος των τεστ; Εδώ διάβασα σήμερα μία δήλωση ενός large παράγοντα ο οποίος λέει ότι θα πρέπει να αναλάβουν οι ομάδες από μόνες τους το κόστος όλο αυτό και να τελειώσει η χρονιά έτσι. Αυτές οι απόψεις είναι λίγο τραβηγμένες, όποιος θέλει και βροντάει η τσέπη του να πάει να το κάνει. Παλικαριές τέτοιες μέρες και τέτοια πράγματα, νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολικά. Όλοι μας θέλουμε να είμαστε σε ένα υγιέστατο περιβάλλον και να παίζουμε όπως πρέπει να παίζουμε. Δεν μπορούμε να παίζουμε χωρίς φιλάθλους και να κάνουμε τους χωροφύλακες. Εμείς ως παράγοντες κινδυνεύουμε εάν έρθει η αστυνομία, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε τους χωροφύλακες στα γήπεδα.

Ο κόσμος διψάει για ποδόσφαιρο, ειδικά στα χωριά, θέλουμε να το απολαύσουμε υπό κατάλληλες συνθήκες. Δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι, εάν ξεκινήσει Φεβρουάριο, κάπου διάβασα να γίνει ένας γύρος, δεν είναι αυτές λύσεις. Για εμένα, η μόνη λύση είναι να τελειώσουμε όπως είμαστε, το πρωτάθλημα που ξεκίνησε να είναι σαν να μην έγινε ποτέ και του χρόνου να κάτσουμε όλοι με τις κατάλληλες συνθήκες να τα πούμε και να βρούμε μία λύση και να πάμε παρακάτω. Καλές γιορτές σε όλους».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content