Κ. Μπουμάκης: «Δεν βλέπω φως στο τούνελ»

Απαισιόδοξος για το μέλλον των πρωταθλημάτων εμφανίστηκε στην τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣΗ ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Κώστας Μπουμάκης.

Ο πρόεδρος των ασπρόμαυρων, αναφέρθηκε στα μέτρα της κυβέρνησης αλλά και την απουσία των ομάδων από τους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:  «Χρόνια πολλά σε όλους, μας έχετε λείψει και εμάς, συμφωνώ με τις απόψεις του προέδρου της ΕΠΣΗ, να μπουν στάνταρ και δεδομένα για το πως θα ξεκινήσουμε. Είμαι απαισιόδοξος, διαβάζοντας και βλέποντας καθημερινά στην τηλεόραση, τα μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση, θεωρώ ότι θα πάμε σε μία μακρά περίοδο προετοιμασίας με ότι αυτό σημαίνει που κανένας δε νομίζω πως μπορεί να αντέξει οικονομικά για προετοιμασία άνω των 15-20 ημερών.

ADVERTISING

Δεν ξέρω πως μπορούμε να ξεκινήσουμε, συμφωνώ με τις απόψεις του κ. Κουβίδη, εάν πάει τον Φεβρουάριο όλη αυτή η διαδικασία, να πάμε σε λήξη του πρωταθλήματος με αυτά τα δεδομένα. Δεν βλέπω φως στο τούνελ και θεωρώ πως θα πάμε πάλι σε μία μακρά περίοδο προετοιμασίας. Εύχομαι να βρεθεί μία χρυσή τομή, σίγουρα μας έχει λείψει το ποδόσφαιρο και η δράση».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content