Α. Βλαχάκης: «Πως να ξεκινήσουμε;»

Την δική του άποψη για την συνέχεια των πρωταθλημάτων εξέφρασε στην τηλεδιάσκεψη ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Αντώνης Βλαχάκης.

Ο νέος πρόεδρος των “μπλε”  συμφώνησε με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του κόσμου από τις εξέδρες.

«Πρόσφατα ανέλαβα τα καθήκοντα του προέδρου στο σωματείο του Ποσειδώνα και θέλω να πω δύο κουβέντες γιατί με κάλυψε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ. Είμαστε τυχεροί, στη πιο δύσκολη καμπή του ποδοσφαίρου, που έχουμε πρόεδρο τον Νίκο Τζώρτζογλου, μακάρι να είναι στη θέση μας και άλλα σωματεία στην Ελλάδα να έχουν τέτοιο πρόεδρο. Για να ξεκινήσουμε, πως να ξεκινήσουμε; Σωστά τα είπε, δε νομίζω ότι υπάρχει πρόεδρος να διαφωνεί μαζί του».

ADVERTISING

Ενώ στην συνέχεια τόνισε: «Δεν μπορώ να στερήσω άλλο στον φίλαθλο να παίζω μπάλα και να μην με βλέπει, παίζουμε μπάλα για τον κόσμο όχι για εμάς, ας το λάβουν υπόψιν τους, να βρεθεί μία φόρμουλα και να βλέπει ο κόσμος έστω εάν τελικά παίξουμε και ότι ο κόσμος πρέπει να συμμετάσχει, δεν παίζουμε για εμάς αλλά για τον κόσμο που θέλει να παρακολουθήσει».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content