Γ. Τριάντης: «ήμουν, είμαι και θα είμαι ΑΟΤ»

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο Γιώργος Τριάντης στις δηλώσεις του μετά την αποχώρηση του από τον ΑΟΤ. 

Ένας μεγάλος κύκλος για τον έμπειρο επιτελικό μέσα ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, αφού ο ΑΟΤ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο ο ίδιος στις δηλώσεις του τόνισε ότι ήταν, είναι και θα είναι ΑΟΤα και θα είναι πάντα κοντά στην ομάδα.

Τέλος ο Γ. Τριάντης από τον ΑΟΤ!

ADVERTISING

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον μοναδικό λόγο που έφυγε που δεν είναι άλλος από το ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει την ομάδα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Τέλος ευχαρίστησε τους πάντες για την συνεργασία και ευχήθηκε τα καλύτερα στον ΑΟΤ.

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Αρχικά αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι είμαι-ήμουν- και θα είμαι ΑΟΤ και πάντα θα είμαι κοντά στην ομάδα! Είναι μια ομάδα η οποία την θεωρώ οικογένεια μου μετά από τόσα χρόνια που βρίσκομαι εκεί.

ADVERTISING

Στον ΑΟΤ είμαι από παιδί, αν εξαιρέσεις ένα μικρό διάστημα που έφυγα, και έχω ζήσει τα πάντα και χαρές και λύπες. Ο κύκλος λήγει έχοντας καταφέρει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την ιστορική άνοδο της ομάδας στην Γ Εθνική! Ο καλύτερος τρόπος με το πιο ωραίο συναίσθημα.

Θέλω να πω ότι μοναδικός λόγος που φεύγω από την ομάδα είναι η μη δημιουργία Κρητικού ομίλου! Εφόσον λοιπόν θα έχει ταξίδια, δυστυχώς, δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σύμφωνα και με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις μου.

Με την διοίκηση της ομάδας είχαμε συμφωνήσει σε όλα εξαρχής και το  μόνο πρόβλημα ήταν αυτό. Είναι πολλά τα χρόνια και δεν ξέρω ποιόν να πρώτο ευχαριστήσω.

ADVERTISING

Θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για όλα αυτά τα χρόνια. Παίχτες, προπονητές και διοικήσεις που συνεργάστηκα και εννοείται τους φιλάθλους της ομάδας που πάντα ήταν δίπλα μου και δίπλα μας!

Εύχομαι ότι καλύτερο στην ομάδα του Τυμπακίου σε αυτήν την ιστορική στιγμή. Εύχομαι να επιτύχει τους στόχους της».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.