Ν. Τζώρτζογλου: «Πιθανόν η πολιτεία να επιτρέψει τις ομαδικές προπονήσεις 7 ή 8 Ιανουαρίου»

Στην τηλεδιάσκεψη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου με τους εκπροσώπους των ομάδων της Α1 και Α2 κατηγορίας τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, ο οποίος ανέφερε ότι πιθανόν οι ομαδικές προπονήσεις θα ξεκινήσουν τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου.

Παράλληλα ο ίδιος εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα οικονομικά προβλήματα που θα παρουσιάσουν οι ομάδες ανάλογα φυσικά και με το πρωτόκολλο που θα επιβληθεί στα σωματεία.

Τηλεδιάσκεψη ΕΠΣΗ: Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε η διαδικασία

ADVERTISING

Μεταξύ άλλων αναφέρει: “Πιθανολογούν στην Ομοσπονδία, ότι αρχές του νέους έτους, γύρω στις 7 ή 8 Ιανουαρίου, πιθανότητα η Πολιτεία θα επιτρέψει την έναρξη των προπονήσεων (ομαδικών). Εάν δεν έχουμε κάποιο απρόοπτο, πιθανολογούν πως προς το τέλος Ιανουαρίου να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.

Ξαναλέω, πιθανολογούν, γιατί δεν είναι απόφαση της ΕΠΟ, αλλά απόφαση των υγειονομικών αρχών της χώρας. Αν πάρουμε το καλό σενάριο και ξεκινήσουμε προπονήσεις αρχές του έτους και αγώνες τέλος Ιανουαρίου, με τι προϋποθέσεις θα γίνουν αυτά; Θεωρώ λοιπόν απαραίτητο ότι επειδή δεν είμαστε στο ίδιο οικονομικό επίπεδο με τις ομάδες Εθνικών κατηγοριών, που θα αρχίσουν τα πρωταθλήματα αρχές Ιανουαρίου, γιατί αυτές οι ομάδες είναι Α.Ε. και θα πάρουν χρήματα από τηλεοπτικά συμβόλαια.

ADVERTISING

Εμείς εδώ, τι θα πάρουμε για να καλύψουμε τις απαιτήσεις που θα ορίσουν οι αρμόδιες αρχές. Τι πρωτόκολλο θα απαιτηθεί; Το βασικό ερώτημα για εμένα είναι τι πρωτόκολλο θα απαιτηθεί και τη συνδρομή θα υπάρξει οικονομική ως προς αυτήν την κατεύθυνση. Προέχει να είμαστε υγιέστατοι και τι προϋποθέσεις θα ορίσουν για να ξεκινήσουν και πάλι τα πρωταθλήματα».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content