ΕΠΣΗ: Σήμερα (17/12) η τηλεδιάσκεψη με τις ομάδες τις Α1 και Α2

Σήμερα (17/12) στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣΗ, με όλες τις ομάδες της Α1 και Α2 κατηγορίας, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και την κατάθεση ιδεών γύρω από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ποδόσφαιρο, όπως και σκέψεις και εκτιμήσεις για το μέλλον.

Κάθε ομάδα θα έχει έναν εκπρόσωπο στην τηλεδιάσκεψη της Διοργανώτριας Αρχής, ενώ το επόμενο διάστημα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί ανάλογη τηλεδιάσκεψη και με τα σωματεία της Β και Γ κατηγορίας.

Μάλιστα, στην σημερινή τηλεδιάσκεψη, αναμένεται οι πρόεδροί των σωματείων της Α1 ΕΠΣΗ, να προτείνουν την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, κάτι που προκύπτει λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν.

ADVERTISING

Α1 ΕΠΣΗ: Σκέψεις για κατάθεση πρότασης μη επανέναρξης του πρωταθλήματος!

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ: «Η Εκτελεστική Επιτροπή και η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ ανακοινώνουν ότι την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με όλα τα σωματεία Α1 και Α2 Κατηγορίας.

ADVERTISING

Σκοπός της τηλεδιάσκεψης είναι η επικοινωνία με τους εκπροσώπους των σωματείων, η ανταλλαγή απόψεων και η κατάθεση ιδεών γύρω από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ποδόσφαιρο, όπως και σκέψεις και εκτιμήσεις για το μέλλον.

Η διαδικασία για τη συμμετοχής στην τηλεδιάσκεψη είναι η εξής:

Όλα τα σωματεία θα παραλάβουν στο επίσημο email τους, όπως το έχουν δηλώσει στην ΕΠΣΗ, ένα προσωπικό link, το οποίο πατώντας το θα μπορούν να συμμετέχουν στην τηλεδιάσκεψη. Η αποστολή του link θα γίνει το πρωί της Πέμπτης.

ADVERTISING

Η συμμετοχή στην πλατφόρμα της τηλεδιάσκεψης μπορεί να γίνει μέσω laptop, tablet ή smartphone. Όλοι παρακαλούνται για καλύτερο ήχο να διαθέτουν handsfree ή ακουστικά.

Ένας εκπρόσωπος από κάθε σωματείο που θα συμμετέχει στην τηλεδιάσκεψη, θα συνδεθεί μέσω του προσωπικού Link από τις 17:30 έως τις 18:00, προκειμένου να γίνει η αποδοχή της συμμετοχής του και το τσεκάρισμα από τον τεχνικό. Η τηλεδιάσκεψη θα ξεκινήσει στις 18:00.

Παρακαλούνται άπαντες να τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα όπως και τις οδηγίες συμμετοχής που θα δοθούν στο ξεκίνημα της τηλεδιάσκεψης.

ADVERTISING

Επισημαίνουμε ότι το προσεχές διάστημα θα γίνει ανάλογη τηλεδιάσκεψη και με τα σωματεία Β’ και Γ’ Κατηγορίας ΕΠΣΗ».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content