Α1 ΕΠΣΗ: Σκέψεις για κατάθεση πρότασης μη επανέναρξης του πρωταθλήματος!

Μπορεί άπαντες να μιλούν για επανέναρξη πρωταθλημάτων, όμως στην Α1 ΕΠΣΗ, οι… προέδροι έχουν διαφορετική άποψη και ενδεχομένως να προτείνουν την οριστική διακοπή τους, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό θα προταθεί στην επικείμενη τηλεδιάσκεψη

Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνουν προέδροι ομάδων της Α1 ΕΠΣΗ, υπάρχει συζήτηση μεταξύ των σωματείων, έτσι ώστε να προταθεί η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος και να οδηγηθούμε απευθείας στην σεζόν 2021-22, βάζοντας… παύλα στην φετινή χρονιά.

Αυτό τουλάχιστον δείχνουν να προτιμούν πολλοί από τους παράγοντες των ομάδων, που σίγουρα όμως δεν μπορούν να αποφασίσουν μόνοι τους, αλλά σίγουρα όπως υποστηρίζουν θα πέσει στο… τραπέζι στην τηλεδιάσκεψη που έχει ορίσει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

ADVERTISING

Ουσιαστικά, αυτό προκύπτει λόγω οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει πλέον η πλειοψηφία του ερασιτεχνικού αθλητισμού και όπως υποστηρίζουν, αναρωτιούνται πως μπορούν και με ποιες προϋποθέσεις να ξεκινήσουν και πάλι τα πρωταθλήματα.

Τα βασικότερα ερωτήματα που θα τεθούν στη τηλεδιάσκεψη, είναι τι θα γίνει με τους φιλάθλους, εάν υπάρχει προοπτική συνέχιση των πρωταθλημάτων χωρίς εκ νέου διακοπή τους λόγω νέου… κύματος εάν αυτό υπάρξει.

Ουσιαστικά, αυτό που τονίζουν είναι: «ωραίο ακούγεται να ξεκινήσουμε και πάλι, αλλά πως θα γίνει που έχουμε γονατίσει όλοι, έχουμε υποστεί οικονομική καταστροφή».

ADVERTISING

Πλέον αναμένονται οι εξελίξεις με μεγάλο ενδιαφέρον και το τι θα ειπωθεί στη τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣΗ.

Η παραπάνω πρόταση, ενδεχομένως και να μην κατατεθούν καθόλου στη συνάντηση, εάν η ΕΠΣΗ καταφέρει να «καλύψει» τα «ερωτήματα» που θα τεθούν από τους εκπροσώπους των ομάδων.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content