Την Πέμπτη (17/12) η τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣΗ με τις ομάδες της Α1 και Α2

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΗ το μεσημέρι της Τρίτης την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με τις ομάδες της Α1 και Α2 κατηγορίας.

Στην τηλεδιάσκεψη θα συζητηθεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί το ποδόσφαιρο με τον κορωνοϊό, αλλά και απόψεις – ιδέες για το καλύτερο των πρωταθλημάτων.

Η ανακοίνωση:

ADVERTISING

Η Εκτελεστική Επιτροπή και η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ ανακοινώνουν ότι την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με όλα τα σωματεία Α1 και Α2 Κατηγορίας.

Σκοπός της τηλεδιάσκεψης είναι η επικοινωνία με τους εκπροσώπους των σωματείων, η ανταλλαγή απόψεων και η κατάθεση ιδεών γύρω από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ποδόσφαιρο, όπως και σκέψεις και εκτιμήσεις για το μέλλον.

Η διαδικασία για τη συμμετοχής στην τηλεδιάσκεψη είναι η εξής:

ADVERTISING

Όλα τα σωματεία θα παραλάβουν στο επίσημο email τους, όπως το έχουν δηλώσει στην ΕΠΣΗ, ένα προσωπικό link, το οποίο πατώντας το θα μπορούν να συμμετέχουν στην τηλεδιάσκεψη. Η αποστολή του link θα γίνει το πρωί της Πέμπτης.

Η συμμετοχή στην πλατφόρμα της τηλεδιάσκεψης μπορεί να γίνει μέσω laptop, tablet ή smartphone. Όλοι παρακαλούνται για καλύτερο ήχο να διαθέτουν handsfree ή ακουστικά.

Ένας εκπρόσωπος από κάθε σωματείο που θα συμμετέχει στην τηλεδιάσκεψη, θα συνδεθεί μέσω του προσωπικού Link από τις 17:30 έως τις 18:00, προκειμένου να γίνει η αποδοχή της συμμετοχής του και το τσεκάρισμα από τον τεχνικό. Η τηλεδιάσκεψη θα ξεκινήσει στις 18:00.

ADVERTISING

Παρακαλούνται άπαντες να τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα όπως και τις οδηγίες συμμετοχής που θα δοθούν στο ξεκίνημα της τηλεδιάσκεψης.

Επισημαίνουμε ότι το προσεχές διάστημα θα γίνει ανάλογη τηλεδιάσκεψη και με τα σωματεία Β’ και Γ’ Κατηγορίας ΕΠΣΗ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content