ΠΑΟΚ: Ακόμη ένα βήμα για τη «Νέα Τούμπα»

Οι εξελίξεις για τη Νέα Τούμπα δρομολογούνται καθώς σημειώθηκε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την έναρξη της μεγάλης επένδυσης για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Την Τρίτη (15/12) το Υπουργείο Περιβάλλοντος έδωσε την τελική έγκριση στην μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για την ανέγερση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Πλέον οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν αναφορικά με τη Νέα Τούμπα, αφού το επόμενο στάδιο αφορά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, προκειμένου να δοθεί έγκριση και στο χωροταξικό σκέλος που θα οδηγήσει τον φάκελο στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τις τελικές εγκρίσεις.

ADVERTISING

Έτσι στις αρχές του 2021 αναμένεται να γίνει σύσκεψη του γραφείου Μητροπολιτικού Σχεδιασμού του Yπουργείου Περιβάλλοντος, παρουσία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια θα υπάρξει συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης για τις τελικές ρυμοτομικές ρυθμίσεις, προκειμένου να κατατεθεί ο φάκελος στο ΣτΕ για την τελική έγκριση.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Πηγή sdna.gr
Click to Hide Advanced Floating Content