Το κάλεσμα της ΕΠΣΗ στους Βουλευτές Ηρακλείου για το… μέλλον του τοπικού ποδοσφαίρου

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣΗ προσκαλεί τους κοινοβουλευτικούς εκπρόσωπους του Νομού Ηρακλείου σε σύσκεψη για το… μέλλον του ποδοσφαίρου.

Έκτακτη σύσκεψη της ΕΠΣΗ για το… μέλλον των πρωταθλημάτων!

ADVERTISING

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 18 Ιουλίου στις 12:00 στο ξενοδοχείο «Αστόρια».

Σκοπός της σύσκεψης είναι η ενημέρωση για το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ και τα σοβαρά προβλήματα που επιφέρει στην νέα αγωνιστική περίοδο, με την απαγόρευση συμμετοχής στους αγώνες σε όσα σωματεία δεν έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους, όπως και την απαγόρευση χρήσης δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

ADVERTISING

«Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου προσκαλούν τους κοινοβουλευτικούς εκπρόσωπους του Νομού Ηρακλείου σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 18 Ιουλίου και ώρα 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Αστόρια».

Σκοπός της σύσκεψης είναι η ενημέρωση για το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ και τα σοβαρά προβλήματα που επιφέρει στην νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023, με την απαγόρευση συμμετοχής στους αγώνες σε όσα σωματεία δεν έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους, όπως και την απαγόρευση χρήσης δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.