Χωρίς αναφορά στο συμβούλιο της Λίγκας, οι καταγγελίες για το Άρης – ΠΑΟΚ

Χωρίς αναφορά στις καταγγελίες για το Άρης – ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 15/12, το διοικητικό συμβούλιο της Super League, με τηλεδιάσκεψη.

Στο ξεκίνημα της συνεδρίασης ειπώθηκε από την πλευρά του προεδρείου να μην γίνει νύξη στο συγκεκριμένο θέμα, όπερ και εγένετο και τα πνεύματα ήταν ήρεμα σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Κατά τα άλλα, αποφασίστηκε να παραμείνει το -3 ως η ποινή για τις ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, για τη νέα χρονιά.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση της Λίγκας: «Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

– Εγκρίθηκε ο ορισμός αγώνων 16ης έως και 26ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Super League Interwetten και o επανορισμός αναβληθέντων – μη διεξαχθέντων αγώνων («ΑΡΗΣ – Α.Ε.Κ.», «ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ», «Α.Ε.Λ. – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ», «Π.Α.Ο.Κ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»).

– Εγκρίθηκε ομόφωνα ο πίνακας παρατηρητών (μετά την από 2/11/2020 έγκριση του κανονισμού παρατηρητών από την ΕΠΟ).

ADVERTISING

– Ομόφωνα εγκρίθηκε η εισήγηση προς την ΕΠΟ, ώστε να διατηρηθεί το ίδιο σύστημα ποινών επί μη αδειοδοτήσεως, με το υφιστάμενο.

– Εγκρίθηκε ομόφωνα η συνέχιση των Πρωταθλημάτων Υποδομών Κ15, Κ17 και Κ19, αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες και επιτραπεί από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας η επανέναρξη των προπονήσεων.

– Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης που θα αναλάβει η Super League το προσεχές διάστημα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content