SUPER LEAGUE 1

Κατέθεσαν στον εισαγγελέα Σιαμπάνης και Δεληζήσης

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Κατέθεσαν στον εισαγγελέα Σιαμπάνης και Δεληζήσης
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Ο Μάριος Σιαμπάνης και Γιώργος Δεληζήσης κατέθεσαν στον Προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για την καταγγελία απόπειρας δωροδοκίας.

Ο Προϊστάμενος Εισαγγελίας, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, διέταξε προκαταρκτική έρευνα έπειτα από την καταγγελία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, για απόπειρα δωροδοκίας του τερματοφύλακα του Άρη, Μάριου Σιαμπάνη, πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός τερματοφύλακας βρέθηκε σήμερα (14/12) το απόγευμα στο γραφείο του εισαγγελέα, όπως και ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης, έπειτα από τις δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Οι δύο ποδοσφαιριστές του Άρη κατέθεσαν παρουσία του δικηγόρου της ΠΑΕ Άρης, Χρήστου Γρόλλιου.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Δες όλες τις ειδήσεις για SUPER LEAGUE 1 και άνοιξε άμεσα τη βαθμολογία, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της διοργάνωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα