Ομόνοια: Παραμένει στο… τιμόνι ο Λευ. Ευδαίμων – Ανανέωσαν τα πρώτα «όπλα»!

Ξεκινάει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά στην Ομόνοια, με τις εξελίξεις να τρέχουν σε όλα τα θέματα.

Στο νέο διοικητικό σχήμα θα προστεθούν νέοι άνθρωποι, οι οποίοι επιθυμούν να βοηθήσουν και να βρεθούν δίπλα στην ομάδα και σε συνδυασμό με τους ήδη υπάρχοντες, αναμένεται ένα νέο ισχυρό διοικητικό σχήμα για την πρωταθλήτρια της Β1 ΕΠΣΗ.

Τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι, οι άνθρωποι της ομάδας ήρθαν σε συμφωνία με τον Λευτέρη Ευδαίμων για ανανέωση της συνεργασίας τους, με τις δύο πλευρές μετά την άριστη συνεργασίας τους και την απόλυτα επιτυχημένη πορεία της ομάδας, θα πορευτούν μαζί και στην Α2 ΕΠΣΗ, καθώς υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, ενώ στη θέση του τεχνικού διευθυντή παραμένει ο Κωνσταντίνος Μπουρδούβαλης.

ADVERTISING

Τώρα όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές ήρθαν και οι πρώτες ανανεώσεις , που αποτέλεσαν τους πρωτεργάτες της εξαιρετικής περσινής πορείας. Πρόκειται για το κανόνι της ομάδας Κώστα Πουλακάκη, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και δεύτερος στη κατηγορία, ο Γιώργος Πουλακάκης, Νίκος Παπαδογιωργάκης, Λευτέρης Λουλάκης και Περικλής Δασκαλάκης.

Πέρα από το κομμάτι των ανανεώσεων, στην Ομόνοια βρίσκονται κοντά σε δύο μεταγραφές, με το σχεδιασμό να έχει ξεκινήσει στην νέα πρόκληση της Α2 ΕΠΣΗ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.