Στην ΕΠΟ για τον κρητικό όμιλο η ΕΠΣΗ!

Σημαντικές επαφές είχε σήμερα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η ηγεσία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και ο αναπληρωτής πρόεδρος Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης συνομίλησαν με στελέχη της ΕΠΟ για την δομή των ομίλων της Γ’ Εθνικής και εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για την πιθανή δομή των τεσσάρων ομίλων και τα σοβαρά ζητήματα που θα αντιμετωπίσουν οι ομάδες της Κρήτης αλλά και του νησιωτικού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, εκφράστηκε η έντονη δυσαρέσκεια για τους νέους πίνακες των αξιωματούχων διαιτησίας. Τέλος, με την παρουσία και του επιστημονικού συνεργάτη της ΕΠΣΗ  Σπύρου Κοκολάκη, έγιναν επαφές με τμήματα της ΕΠΟ για το Ινστιτούτο Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Μάλιστα μετά το τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος  Τζώρτζογλου, εξέφρασε την ικανοποίηση για το επίπεδο και τα αποτελέσματα των συνομιλιών.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.