Την Τετάρτη (13/7) η συνάντηση Αλκ. Πλουσή με Ρωμανό!

Την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να συναντηθούν οι δύο πλευρές για την επόμενη ημέρα του σωματείου.

Ο Ρωμανός προσπαθεί να ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική χρονιά έχοντας στο μυαλό του και το ενδεχόμενο του κρητικού ομίλου στην Γ’ Εθνική που μπορεί να φέρει αλλαγές και να δούμε την ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες.

Παρόλα αυτά στον Ρωμανό δεν θέλουν να μείνουν πίσω στον σχεδιασμό τους και ήδη ορίστηκε ραντεβού για την Τετάρτη με τον Άλκη Πλουσή προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας.

ADVERTISING

Οι δύο πλευρές  θα ανταλλάξουν τις απόψεις και με τα δύο ενδεχόμενα που υπάρχουν στο… τραπέζι (το ενδεχόμενο της Γ’ Εθνικής αλλά και για την Α1 ΕΠΣΗ)  και στην συνέχεια αναμένεται να πάρουν τις αποφάσεις τους.

Ο νεαρός τεχνικός έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να δημιουργήσει μια αξιόλογη ομάδα στην Ελιά η οποία πέρυσι έφτασε μια… ανάσα από τον τίτλο στην Α1 ΕΠΣΗ. Οι άνθρωποι του Ρωμανού αναγνωρίζουν την αξία του και θέλουν να τον κρατήσουν στο… τιμόνι της ομάδας για μια ακόμα σεζόν.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.