Δοκιμαστικά για τα αγωνιστικά τμήματα του ΟΦΗ στο Ρέθυμνο

Δοκιμαστικά θα διεξαχθούν τις επόμενες ημέρες στο γήπεδο Σοχώρας στο Ρέθυμνο, προκειμένου να στελεχωθούν τα αγωνιστικά τμήματα των ακαδημών του ΟΦΗ στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον Αστέρα Ρεθύμνου.

Οι δοκιμαστικές προπονήσεις θα γίνουν παρουσία στελεχών και προπονητών των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέχρι και την Παρασκευή 15 Ιουλίου

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει τη δημιουργία αγωνιστικών τμημάτων, τα οποία θα στελεχωθούν μέσα από τη διαδικασία δοκιμαστικών προπονήσεων, που θα διεξαχθούν στο γήπεδο Σοχώρας το προσεχές χρονικό διάστημα, ως εξής:

ADVERTISING

Δευτέρα 18 Ιουλίου

Ηλικιακές κατηγορίες 2009-2010 (Κ14)

Τετάρτη 20 Ιουλίου

ADVERTISING

Ηλικιακές κατηγορίες 2011-2012 (Κ12)

Παρασκευή 22 Ιουλίου

Ηλικιακές κατηγορίες 2013-2014 (Κ10)

ADVERTISING

Να σημειωθεί ότι οι δοκιμαστικές προπονήσεις θα γίνουν παρουσία στελεχών και προπονητών των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέχρι και την Παρασκευή 15 Ιουλίου, ενώ οι ώρες διεξαγωγής των προπονήσεων θα ανακοινωθούν αφού ολοκληρωθούν οι εγγραφές και προκύψει ο συνολικός αριθμός των αθλητών.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες:

ADVERTISING

Γιώργος Μπαστάκης, Τεχνικός Δ/ντής ακαδημίας Ρεθύμνου – 6979576390».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.