Γ’ Εθνική: Απομακρύνεται ο κρητικός όμιλος!

Δύσκολο μοιάζει το ενδεχόμενο να δούμε και τη νέα αγωνιστική χρονιά κρητικό όμιλο στην Γ’ Εθνική.

Μετά από επικοινωνία που είχε το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΠΟ την συγκεκριμένη χρονική στιγμή μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολο το ενδεχόμενο να δούμε τη νέα αγωνιστική χρονιά κρητικό όμιλο μιας και όπως στηρίζουν οι άνθρωποι της ομοσπονδίας η προκήρυξη δημιουργήθηκε πέρυσι και θα είναι παράλογο να ζητήσουν τώρα να αλλάξει ξανά.

Μπορεί οι άνθρωποι της ΕΠΟ να το έχουν στην άκρη του μυαλού τους το ενδεχόμενο του κρητικού ομίλου, ωστόσο αυτό μοιάζει απίθανο και θα πρέπει να αλλάξουν δραματικά τα γεγονότα στην κατηγορία για να συμβεί

ADVERTISING

Στην ΕΠΟ έχουν βάλει προτεραιότητα τις υποθέσεις του CAS οι οποίες φαίνεται να έχουν ακόμα αρκετό δρόμο, ενώ σε δεύτερη φάση θα περιμένουν να δουν και ποιες ομάδες θα καταφέρουν να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σίγουρα τίποτα δεν είναι δεδομένο μιας και οι εξελίξεις τρέχουν συνεχώς από την μια ημέρα στην άλλη, ωστόσο αυτή την χρονική στιγμή ο κρητικός όμιλος φαίνεται να απομακρύνεται…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.