Ανακοίνωσε 18 ανανεώσεις ο Ζαρός!

Κύμα ανανεώσεων στην ομάδα της Μεσσαράς αφού έδωσε τα… χέρια με 18 ποδοσφαιριστές ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία τους για έναν ακόμα χρόνο. 

Η σπουδαία χρονιά που ολοκληρώθηκε θα είναι ο οδηγός στον Ζαρό για την επόμενη ημέρα και αυτό φάνηκε από τις ανανεώσεις που ανακοίνωσε η διοίκηση το απόγευμα της Τρίτης.

Πιο συγκεκριμενα οι Φιλιουδάκης, Αλεξάκης, Αλπαντάκης Β., Αλπαντάκης Ε., Λεμονάκης, Καπετανάκης, Σαριδάκης Ν., Σαριδάκης Κ., Ρομπογιαννάκης Ζ., Καργάκης, Καλεμάκης, Τζαγκαράκης, Σηφάκης, Γιατρομανωλάκης, Παπαδοβασιλάκης, Αλπαντάκης Σ., Χαραλαμπάκης Μ., Ρομπογιαννάκης Γ., έδωσαν τα χέρια με τους ιθύνοντες του Ζαρού για έναν ακόμα χρόνο.

ADVERTISING

Παράλληλα στην ανακοίνωση ο Ζαρός γνωστοποίησε τις αποδεσμεύσεις των Γρηγορίου, Μάτσα και  Ραπτάκη.

Η ανακοίνωση του Ζαρού: “Με ανανεώσεις , αποδεσμεύσεις και μεταγραφές ξεκινάει ο σχεδιασμός για την ερχόμενη χρονιά στην ομάδα μας.Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χτες μεταξύ παιχτών, Διοίκησης και προπονητή ανανεώθηκε η συνεργασία με …..και συγκεκριμένα με τους:
Φιλιουδάκη Κώστα
Αλεξάκη Γιαννη
Αλπαντακης Βαγγέλη
Αλπαντακη Εφραίμ
Λεμονάκης Νίκο
Καπετανάκης Κώστα
Σαριδάκη Κώστα
Σαριδάκη Νίκο
Ρομπογιαννάκη Ζαχαρία
Καργακη Ζαχαρία
Καλεμακη Γιάννη
Τζαγκαράκης Μίνω
Σηφάκης Λευτέρη
Γιατρομανωλακη Μιχάλη
Παπαδοβασιλακη Ζαχαρία
Αλπαντακη Στέλιο
Χαραλαμπάκη Μανώλη
Ρομπογιαννάκη Γιώργο

Παράλληλα αποδέσμευσε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές τους οποίους και ευχαριστεί ιδιαίτερα για την άριστη συνεργασία που υπήρξε:
Γρηγορίου Ανέστη
Μάτσα Κλεάνθη

ADVERTISING

Ήδη η Διοίκηση της ομάδας με τον προπονητή μας, βρίσκονται σε επαφή με δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πιθανότατα να αποτελέσουν τις πρώτες μας μεταγραφές για φέτος!

Ο σχεδιασμός συνεχίζεται όπως και η δουλειά σε όλα τα επίπεδα για την ομάδα μας!!
#ΑΟΖΑΡΟΥ
#ΝΕΑ_ΧΡΟΝΙΑ
#ΝΕΑ_ΑΡΧΗ
#ΖΑΡΟΣ
#ΟΜΑΔΑΡΑ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.