ΠΟΑ: Στο τμήμα δημόσιων σχέσεων ο Μ. Δραϊνάκης!

Ο ΠΟΑ με ανακοίνωση του γνωστοποίησε την έλευση ενός νέου μέλους στο τμήμα Δημοσίων σχέσεων.

Ο λόγος για τον Μίλτο Δραϊνάκη που μαζί με τον Κυριάκο Γκούφα δυναμώνουν πολύ το συγκεκριμένο κομμάτι ενόψει της νέας χρονιάς. Μάλιστα οι άνθρωποι του ΠΟΑ τον καλωσόρισαν στο σωματείο και του ευχήθηκαν ότι καλύτερο στα καθήκοντα του.

Παράλληλα ο ίδιος μίλησε στο επίσημο σαιτ της ομάδας και τόνισε ότι θα κάνει τα… πάντα για να δει ξανά το Ατσαλένιο γεμάτο, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα προσπαθήσει να ακουστεί σε όλο το Ηράκλειο τι προσφέρει ο ΠΟΑ στα μικρά παιδιά.

ADVERTISING

Παρακάτω η δήλωση του Μίλτου Δραϊνάκη για το νέο του πόστο στην σελίδα της ομάδας: “Θέλω να βοηθήσω την ομάδα με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ. Θεωρώ ότι λόγω γνωριμιών και καλής σχέσης που έχω με αρκετό κόσμο, θα βοηθήσω στο κομμάτι των χορηγιών και των δημοσίων σχέσεων.

Θα δουλέψω σκληρά για να δω ξανά το γήπεδο γεμάτο όπως παλιά και σε αυτό το κομμάτι θα δουλέψω προσωπικά με μότο “δεν περισσεύει κανείς, όλοι μαζί μπορούμε!” Η ομάδα περνάει μια δύσκολη περίοδο και θεωρώ ότι όλοι εμείς που λέμε ότι είμαστε ΠΟΑ από μωρά παιδιά ήρθε η ώρα να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

Έχω πολλά συναισθήματα για την ομάδα, πολλές χαρές και λύπες. Κάποτε όλοι μιλούσαν για το φίλαθλο κοινό του Π.Ο.Α και στόχος μου είναι να γίνει ξανά.

ADVERTISING

Δεν γίνεται να έχουμε τόσα παιδιά στις ακαδημίες και να μην είναι ΠΟΑτζηδες στο γήπεδο, γιατί είναι δύσκολο να γίνουν όλοι ποδοσφαιριστές. Για αυτό κοιτάμε να διοργανώνουμε και διάφορες εκδηλώσεις που αφορούν τα παιδιά μας. Να ακουστεί σε όλο το Ηράκλειο το τι προσφέρει ο ΠΟΑ στα παιδιά τους εκτός απ’ το ποδόσφαιρο”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.