Τα πήρε όλα κι… έρχεται (ξανά)

Στο Ηράκλειο για τις τελικές επαφές με τους διοικούντες του Ερασιτέχνη Ηροδότου, βρίσκεται ο προπονητής των επιτυχιών της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού Λευτέρης Βασιλειάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, ο έμπειρος προπονητής μετά από επαφές που είχε τόσο με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Λημναίο, όσο και με τον Γενικό Διευθυντή κ. Σωκιανό, αποφάσισαν να κατηφορίσει στο Ηράκλειο, προκειμένου να συνεχίσουν δια ζώσης τις επαφές.

Ο Λευτέρης Βασιλειάδης, στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο του Ηροδότου, κατακτώντας τα… πάντα, έχοντας άριστη συνεργασία με τον νυν γενικό διευθυντή του Ερασιτέχνη Στέλιο Σωκιανό.

ADVERTISING

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Λευτέρης Βασιλειάδης βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο και θα συνεχίσει στις συζητήσεις του με τους ανθρώπους του Ηροδότου, προκειμένου να αναλάβει Τεχνικός Διευθυντής στα τμήματα του Ερασιτέχνη, έχοντας την γενική εποπτεία όλων των τμημάτων που υπάγονται σε αυτόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις ακαδημίες θα παραμείνει ο Κώστας Κουντούρης, ως επικεφαλής.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.