Η… δύσκολη περίπτωση Φ. Φερέιρα για τον ΟΦΗ

Ο Όμιλος δε μοιάζει τόσο απλό να λύσει τη συνεργασία του με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Το στόρι με τον Φελίπε Φερέιρα Σόουζα είναι γνωστό. Στον ΟΦΗ πίστεψαν πως χτύπησαν… φλέβα χρυσού με τον 24χρονο πλέον λατινοαμερικανό, όμως μετά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα σίγησε… Εντελώς όμως…

Στάθηκε άτυχος, βέβαια, αφού είχε μία σειρά από σοβαρούς τραυματισμούς, οι οποίοι τον κράτησαν πίσω. Για τον ηρακλειώτικο σύλλογο αποτέλεσε μία σημαντική επένδυση, ωστόσο η στασιμότητα που παρουσίασε στην καριέρα του υποχρεώνει τους «ασπρόμαυρους» να του δείξουν την πόρτα της εξόδου.

ADVERTISING

Ο Φερέιρα προσπάθησε για την επανεκκίνηση στην καριέρα του την περασμένη περίοδο στην Κηφισιά, στο πρωτάθλημα της Super League 2, όμως δεν κατάφερε να δείξει το κάτι παραπάνω, ώστε να πείσει τους επικεφαλής του ΟΦΗ πως αξίζει άλλη μία ευκαιρία.

Ο παίκτης, αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο, έχει ειδοποιηθεί ότι δεν υπολογίζεται από τον Νίκο Νιόπλια. Από την ΠΑΕ έγινε γνωστό ότι πήρε έξτρα μέρες άδεια μήπως και στο διάστημα αυτό βρει τον επόμενο «σταθμό» της ποδοσφαιρικής του πορείας.

Ο Φερέιρα, που σύμφωνα με πληροφορίες, παραμένει στην πατρίδα του, δεν έχει κάτι «χειροπιαστό», στοιχείο που περιπλέκει την κατάσταση και δυσκολεύει τη… ζωή του ΟΦΗ. Έχει-τηρουμένων των αναλογιών-υψηλό κασέ και αποτελεί ένα θέμα για τους «ασπρόμαυρους» για το πώς θα διαχειριστούν την κατάσταση, καθώς το να «σπάσει» το συμβόλαιο του δεν είναι εύκολο πράγμα.

ADVERTISING

Για ανάλογες φετινές περιπτώσεις στον Όμιλο βρήκαν την κατάλληλη φόρμουλα και τα «διαζύγια» ήρθαν χωρίς πρόβλημα. Αυτή ίσως… τραβήξει περισσότερο. Και στον ΟΦΗ το μόνο που δε θέλουν είναι να τους μείνει… αμανάτι ο Βραζιλιάνος.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.