Ο ΟΦΗ έδειξε το δρόμο με τα διαρκείας και έπεται η συνέχεια με τις μεταγραφές!

Ο ΟΦΗ κυκλοφόρησε  τα εισιτήρια διαρκείας σε πολύ προσιτές τιμές και ειδικές προσφορές δείχνοντας τον δρόμο στον κόσμο να γεμίσει το “Γεντι Κουλέ” τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Όμιλος προετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα για τη νέα αγωνιστική χρονιά προκειμένου η ομάδα να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο και να προσπαθήσει να βρει μια θέση στην πρώτη εξάδα και τα play offs της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ήδη τα διαρκείας πηγαίνουν αρκετά καλά, αφού ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθεια της ομάδας να χαμηλώσει όσο γίνεται τις τιμές προκειμένου να μπορούν άπαντες να προμηθευτούν ένα εισιτήριο διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

ADVERTISING

Για να… δέσει όμως η προσπάθεια με τα διαρκείας πρέπει ο κόσμος να δει και τις μεταγραφές που θα κάνει η ομάδα ενόψει της νέας χρονιάς μιας και ο ΟΦΗ θέλει παίκτες σε θέσεις που πέρυσι… πόνεσε και του στοίχησε την εξάδα.

Στον ΟΦΗ τρέχουν πολλά ζητήματα μεταγραφών σε θέσεις όπως είναι του φορ, του εξτρέμ, του αριστερού μπακ και ενός αμυντικού μέσου. Μάλιστα οι περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα καλές όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά η ομάδα θα έχει ένα αρκετά δυνατό σύνολο σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Μπορεί να υπάρχει καθυστέρηση στις μεταγραφές, ωστόσο στον ΟΦΗ δεν θέλουν να κάνουν βιαστικές κινήσεις που δεν θα βοηθήσουν μέσα στη σεζόν και προτιμούν ένα μονοπάτι δύσκολο αλλά ελπιδοφόρο για μέσα στη σεζόν.

ADVERTISING

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΟΦΗ θα ενισχυθεί και θα προσπαθήσει να κλείσει τη νέα χρονιά μια θέση στα play offs που θα του δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά από 2 χρόνια.

Οι επόμενες ημέρες μέχρι να αναχωρήσει η ομάδα για την Ολλανδία είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και στον ΟΦΗ θα προσπαθήσουν να κλείσουν ορισμένες περιπτώσεις, ώστε ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια και να δούμε ένα “Γεντί Κουλέ” γεμάτο που θα γίνει ο… οδηγός για την εξάδα και τα play offs.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.