Ο ΟΦΑ εκπέμπει… SOS!

Δύσκολες στιγμές για την ομάδα του Αρκαλοχωρίου. 

Οι “πράσινοι” με φΟανακοίνωση τους τονίζουν ότι η ερχόμενη Δευτέρα θα είναι η πιο κρίσιμη ημέρα στην ιστορία του σωματείου, όπου και θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση.

Μάλιστα στην ανακοίνωση οι άνθρωποι του ΟΦΑ καλούν όλους τους ανθρώπους της περιοχής και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά. Οι άνθρωποι του ΟΦΑ αναφέρουν ότι αν και πάλι δεν βρεθεί λύση η ομάδα δύσκολα θα κατέβει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ τη νέα αγωνιστική χρονιά.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η πιο κρίσιμη γενική συνέλευση από την ίδρυση του ΟΦΑ. Η πρώτη συνέλευση είχε προγραμματιστεί για τις 27 του μήνα, αλλά λόγω μη επίτευξης απαρτίας όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια που δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κανέναν εκτός κάποιων εξαιρέσεων, θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 4 Ιουλίου με την διοίκηση του ΟΦΑ να αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση: Θα γίνει την ίδια ώρα (18:00) με τον ίδιο τρόπο και με τα ίδια ακριβώς θέματα στον χώρο του Β’ Δημοτικού σχολείου Αρκαλοχωρίου. Σε περίπτωση που και πάλι δεν επιτευχθεί απαρτία η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τελικά χωρίς άλλη ειδοποίηση με όσα μέλη παρευρεθούν. Η παρουσία τόσο των μελών, όσο και των αιρετών κρίνεται απαραίτητη για το μέλλον του ΟΦΑ. Σε διαφορετική περίπτωση ομάδα δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ την φετινή χονιά. Οι ιθύνοντες του συλλόγου απευθύνονται σε όλους τους συμπολίτες και κατοίκους όμως ιδιαίτερα στους νέους που έχουν διάθεση για δουλειά ώστε να δημιουργηθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.