Μετατέθηκε η Γ.Σ. της Επισκοπής!

Η Επισκοπή με ανακοίνωση της γνωστοποίησε την μετάθεση της Γ.Σ. για την Τρίτη 5 Ιουλίου.

Στο πρώτο συμβούλιο δεν υπήρξε απαρτία με αποτέλεσμα ο σύλλογος να πάρει την απόφαση να μεταφέρει την γενική συνέλευση σε νέα ημερομηνία.

Για την ερχόμενη Τρίτη (05/07) μεταφέρθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση στην ΠΑΕ Επισκοπή.

ADVERTISING

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στο πρώτο συμβούλιο που ήταν προγραμματισμένο την Τετάρτη (29/06) δεν υπήρξε απαρτία οπότε ο σύλλογος μεταφέρει σε νέα ημερομηνία τη Γ.Σ..

Έτσι λοιπόν, το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία Επισκοπή, Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 122191250000, καλεί τους μετόχους σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 5η Ιουλίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 19.30 στα γραφεία της Επισκοπής στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης.

Θέματα ημερησίας διάταξης:
⦁ Απολογισμός της αγωνιστικής χρονιάς 2021-2022

ADVERTISING

⦁ Οικονομικός απολογισμός

⦁ Συζήτηση μελλοντικών σχεδίων

⦁ Πλάνο νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023

ADVERTISING

⦁ Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις

Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο όλοι οι μέτοχοι της Εταιρείας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μίας (1) ψήφου.

Για το ΔΣ της ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ

ADVERTISING

Νικολιδάκης Μιχαήλ

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.