
Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη ανακοίνωση της μεταγραφής του στον ΑΟΤ παραχώρησε στο ???????????????????????????????????????? ο Λάζαρος Τριανταφυλλίδης.
Ο ικανός επιθετικός, εξέφρασε την ικανοποίηση του που επέστρεψε στην Κρήτη, ενώ μόλις έμαθε για το ενδιαφέρον του ΑΟΤ, δεν το σκέφτηκε στιγμή και αποδέκτηκε αμέσως την πρόταση.
Παράλληλα, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, ενώ τόνισε πως στόχος είναι να είναι υπερήφανος ο κόσμος του ΑΟΤ από τη φετινή προσπάθεια.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τη μεταγραφή του στον ΑΟΤ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ ξανά στην Κρήτη. Μόλις έμαθα για το ενδιαφέρον του ΑΟΤ, δεν το σκέφτηκα καν, οι φίλου μου που αγωνίζονται για την ομάδα μου, έχουν μεταφέρει τα καλύτερα και ανυπομονώ να αγωνιστώ και να τιμήσω την ομάδα. Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και θα βάλω τα δυνατά μου, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
Για τους στόχους της ομάδας και τους δικούς του: «Η ομάδα όπως βλέπω προσπαθεί να κάνει ένα δυνατό σύνολο, ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα δεδομένα της κατηγορίας. Προσωπικά θέλω να έχουν όλα τα παιδιά υγεία, γιατί είναι το πιο σημαντικό!»
Ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Εύχομαι να φανούμε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα και να κάνουμε περήφανο τον κόσμο του ΑΟΤ που ξέρω το πόσο αγαπάνε την ομάδα!»