«Κρεμάει» τα παπούτσια του ο Δ. Ραπτάκης!

Τέλος σε μια πλούσια καριέρα αποφάσισε να βάλει ο Δημήτρης Ραπτάκης.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα του Γιούχτα πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να ξεκινήσει κάτι καινούργιο στην ζωή του.

Ο Δημήτρης Ραπτάκης  ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Πατούχα, ενώ στην συνέχεια μετακόμισε στην Χερσόνησο τη σεζόν 2006-07. Αμέσως μετά για έξι μήνες αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πανθρακικού, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Πλατανιά για έναν χρόνο. Από την Χανιώτικη ομάδα αποχώρησε το 2009, όπου μετακόμισε στον Γιούχτα για να επιστρέψει και πάλι στην Χερσόνησο για ένα χρόνο.

ADVERTISING

Στην συνέχεια έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του πηγαίνοντας στα Χανιά, ενώ στην συνέχεια πήγε στον Πλατανιά ξανά για να αποχωρήσει το 2012 από την Κρήτη για λογαριασμό της Λάρισας. Από την Λάρισα μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό της Νέας Σαλαμίνας, ενώ λίγους μήνες αργότερα επέστρεψε στην χώρα μας για λογαριασμό της Κέρκυρας. Μετά την παρουσία του στην Κέρκυρα, ο Δημήτρης Ραπτάκης αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ηρακλή Ψαχνών για να επιστρέψει στην Κρήτη και να αγωνιστεί στην μεγαλύτερη ομάδα του νησιού, τον ΟΦΗ.

Από τον ΟΦΗ πήρε μεταγραφή στον Κισσαμικό, ενώ στην συνέχεια πήγε στα Ζωνιανά για να καταλήξει στον Γιούχτα όπου και αγωνιζόταν τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα ο Δημήτρης Ραπτάκης με δηλώσεις του στο ???????????????????????????????????????? αναφέρθηκε στην απόφαση του λέγοντας: «Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Μετά από πολλά χρόνια παρουσίας μου στα γήπεδα πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την ενεργό δράση. Φεύγω γεμάτος συναισθήματα και ολοκληρωμένος γι αυτό που κατάφερα να κάνω. Από το ποδόσφαιρο θα έχω μόνο φίλους και θα κρατήσω όλες τις όμορφες αλλά και τις άσχημες στιγμές γιατί αυτές με βοήθησαν να φτάσω μέχρι εδώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Σταματάω γεμάτος το ποδόσφαιρο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ