Δ. Πλουσής: «Έχω βρει το λιμάνι μου στον Γιούχτα»

Ο Δομήνικος Πλουσής θα παραμείνει για Πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα των Αρχανών και μέσα από το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 μίλησε για τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει και όχι μόνο…

Είναι από τους παίκτες βαρόμετρα τα τελευταία χρόνια στον Γιούχτα. Έχει δεθεί με την ομάδα και ταιριάζει απόλυτα η φιλοσοφία του με της ομάδας και αυτό ήταν το βασικό για να ανανεώσει την συνεργασία του.

Ο Δομήνικος Πλουσής δεν ξέχασε τον Άγγελο Κασσωτάκη, αλλά και τα μέλη της διοίκησης που δεν βρίσκονται φέτος στην ομάδα, ενώ κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που θα γίνει ώστε να τερματίσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα για την ανανέωση του με τον Γιούχτα ανέφερε: «Αυτός θα είναι ο πέμπτος συνεχόμενος χρόνος στην ομάδα του Γιούχτα και με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Είναι μια ομάδα που μου έχει δώσει την δυνατότητα να βρω το λιμάνι μου στην Γ’ Εθνική. Η ομάδα πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και αυτό με καλύπτει σαν ποδοσφαιριστή αφού έχω τις ίδιες φιλοδοξίες. Φέτος παρότι δεν ξέρουμε σε τι όμιλο θα παίζουμε θα έχουμε στόχο το καλύτερο δυνατό και γι αυτό επέλεξα να συνεχίσω. Γνωρίζω τον προπονητή από την συνεργασία μας στον Ερμή Ζωνιανών, γνωρίζω την διοίκηση που μας προσφέρει ότι χρειαστούμε, ξέρω τον χώρο, νιώθω άνετα και δεν ήταν δύσκολο να πω το ναι».

Για τους στόχους τους δικούς του και της ομάδας: «Σίγουρα προσωπικοί μου στόχοι είναι να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο και όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου. Για την ομάδα όπως είπα και πριν ο Γιούχτας είναι ένα σωματείο το οποίο έχει καθιερωθεί στην κατηγορία και θέλουμε και φέτος να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται για να είναι πετυχημένη η χρονιά».

Για τον Άγγελο Κασσωτάκη και το Δ.Σ.: «Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω δημόσια τον Άγγελο Κασσωτάκη για την συνεργασία που είχαμε. Είναι ένας άνθρωπος που έχει στηρίξει την ομάδα από όλα τα πόστα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους της διοίκησης που αποχώρησαν φέτος γιατί έχουμε συνεργαστεί τέσσερα χρόνια».

ADVERTISING

Για τον κόσμο της ομάδας: «Είναι μια νέα σελίδα για τον Γιούχτα. Θέλουμε τον κόσμο των Αρχανών στο πλευρό μας για να πετύχουμε όμορφα πράγματα. Υπάρχει διάθεση και όρεξη από όλους και εμείς θα δίνουμε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να κάνουμε μια καλή πορεία, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».Click to Hide Advanced Floating Content