ΠΑΝΟΜ: Θετικά μηνύματα από την Γ.Σ. – Εκλογές το πρώτο 15ημερο του Ιουλίου!

Λευκός… καπνός φαίνεται ότι βγήκε από την γενική συνέλευση του ΠΑΝΟΜ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης και διήρκησε αρκετή ώρα.

Οι άνθρωποι του ΠΑΝΟΜ μετά από δύο “άκαρπες” προσπάθειες είχαν οριστικοποιήσει την χθεσινή ημερομηνία ως μια κρίσιμη γενική συνέλευση που θα έκρινε πολλά για το μέλλον του σωματείου τη νέα χρονιά στην Α1 ΕΠΣΗ.

Μάλιστα αρκετοί άνθρωποι της περιοχής έδειξαν ενδιαφέρον στέλνοντας ιδιαίτερα θετικά μηνύματα στην υπάρχουσα διοίκηση της ομάδας για ένα δυνατό ΠΑΝΟΜ τη νέα αγωνιστική σεζόν.

ADVERTISING

Όπως αποφασίστηκε στην γενική συνέλευση οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί το πρώτο 15ημερο του Ιουλίου, χωρίς να έχει βγει ακόμα ακριβής ημερομηνία, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα εμπλακούν και έξι νέοι άνθρωποι στα διοικητικά της ομάδας.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η πρώτη επιλογή για τον πάγκο της ομάδας είναι ο Μανώλης Κατσούλης,  ο οποίος βρισκόταν το τελευταίο τρίμηνο και φέτος, αφού άπαντες έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που έχει κάνει, ενώ όλοι γνωρίζουν την αγάπη που έχει για το σωματείο.  Παράλληλα στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, έχουν γίνει άτυπες συζητήσεις με ποδοσφαιριστές και στόχος της διοίκησης είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός και φυσικά οι παίκτες που έχουν καταγωγή από τα Μάλια.

Έτσι λοιπόν οι πρώτες ημέρες του Ιουλίου αναμένονται… καυτές για τον ΠΑΝΟΜ με τις εξελίξεις να τρέχουν μαζί με την ομάδα ώστε να φανούν άπαντες έτοιμοι για τη νέα χρονιά στην Α1 ΕΠΣΗ.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.