Α. Κουτσάκης: «Πάντα περήφανος για εσάς»

Τον δικό του απολογισμό μετά την αποχώρηση του από τους Νέους Μινωικής έκανε ο Ανδρέας Κουτσάκης.

Ο νεαρός τεχνικός δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο… τιμόνι των Νέων Μινωικής και τη νέα αγωνιστική χρονιά και με γραπτή του δήλωσε τόνισε ότι ήταν από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές προκλήσεις το να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας και να προπονεί τόσο νεαρά παιδιά.

Συγκεκριμένα για τον απολογισμό τόνισε: «Η φετινή ομάδα των νέων της Μινωικής αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές προκλήσεις που είχα μέχρι σήμερα. Είχαμε να φτιάξουμε μία ομάδα από νεαρά παιδιά που για πρώτη σεζόν αγωνίστηκαν στις τοπικές κατηγορίες. Που για πρώτη φορά είχαν να διαχειριστούν τα συναισθήματα τους παίζοντας μπάλα.

ADVERTISING

Χώρισαν οι δρόμοι Νέων Μινωικής – Α. Κουτσάκη!

Χρειάστηκε δουλειά, πολύ δουλειά… Υπομονή, επιμονή και διάλογος… Καταφέραμε όμως να ανταπεξέλθουμε σε έναν σημαντικό βαθμό, τόσο όσο λίγοι περίμεναν και τόσο ώστε να θεωρείται η ομάδα μας ένα ανταγωνιστικό σύνολο που καθώς το πρωτάθλημα προχωρούσε, κέρδιζε και την αναγνώριση των αντιπάλων… Και όλα αυτά, σε μία σεζόν η οποία είχε έτσι κι αλλιώς πολλές ιδιαιτερότητες και δυσκολίες».

ADVERTISING

Παράλληλα συνέχεια ευχαρίστησε την διοίκηση για την συνεργασία αλλά και τους ποδοσφαιριστές από τους οποίους όπως τονίζει έμαθε πάρα πολλά νιώθοντας υπερήφανος, λέγοντας: «Η ομάδα απέχει ακόμα πολύ από το ταβάνι της. Τα περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν και είναι τεράστια, όμως δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα συνεχίσει να την καθοδηγεί, καθώς αποφασίσαμε από κοινού με την διοίκηση να μην συνεχίσουμε την συνεργασία μας. Είναι μία δύσκολη απόφαση, που όμως πάρθηκε με ωριμότητα και αμοιβαίο σεβασμό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα, κι όσα νέα θα έρθουν στην πορεία, σε όσους συνεργάστηκαν μαζί μου και στην διοίκηση η οποία με τίμησε με την εμπιστοσύνη και την στήριξη της.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως το χρωστάω στους παίκτες μου. Μάγκες, ευχαριστώ! Γιατί και εγώ έμαθα πολλά δίπλα σας και νιώθω μόνο περηφάνια που καθώς αποχωρώ, πλέον μοιάζετε λιγότερο με παιδιά και περισσότερο με κανονικούς ποδοσφαιριστές. Αυτό, το πετύχαμε μαζί, γιατί δουλέψαμε ο ένας δίπλα στον άλλο για να χτίσουμε όχι απλά μία ομάδα από το μηδέν, αλλά και απλές, όμορφες ποδοσφαιρικές ιστορίες που θα μείνουν στην μνήμη μας και θα συνεχίσουν να μας εμπνέουν για να έρθουν άλλες, καλύτερες ιστορίες… Να έχετε πίστη και με σκληρή δουλειά και υπομονή, τα καλύτερα είναι δεδομένο ότι θα έρθουν. Εγώ, θα είμαι πάντα κάπου εκεί έξω… Πάντα περήφανος για εσάς».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.