Την Κυριακή (3/7) οι εκλογές στις Γούβες

Με ανακοίνωση τους οι Γούβες γνωστοποίησαν την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στις Γούβες.

Πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 3 Ιουλίου στο παλιό δημαρχείο των Άνω Γουβών θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των “πρασίνων” όπου θα συζητηθεί ο απολογισμός της σεζόν, ενώ θα βγει και το νέο Δ.Σ. της ομάδας.

Μάλιστα στην ανακοίνωση αναφέρει ότι όποιος ενδιαφέρεται να δηλώσει συμμετοχή στο νέο Δ.Σ. της ομάδας θα πρέπει να το κάνει μέχρι την Παρασκευή 1 Ιουλίου.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: “Το ΔΣ του ΠΑΟ Γουβών σας προσκαλεί στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση που θα γίνει στο παλιό δημαρχείο (Άνω Γούβες) την Κυριακή 3/7/22 από τις 19:00-21:00 . Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο ΔΣ της ομάδας, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 1/7/22 στα τηλέφωνα 6946542042 και 6932264700”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.