Η Μεσσαρά πρωταγωνίστησε ξανά στις δύο πρώτες κατηγορίες!

ΑΟΤ και Ρούβας οδήγησαν την Μεσσαρά και πάλι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στις δύο κατηγορίες των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ. 

Η Μεσσαρά παραδοσιακά είναι μια ισχυρή δύναμη στα τοπικά πρωταθλήματα αφού υπάρχουν ισχυρές ομάδες που βάζουν πάντα τον πήχη ψηλά. Φέτος μάλιστα πρωταγωνίστησαν στις πρώτες δύο κατηγορίες με τον ΑΟΤ και τον Ρούβα να κάνουν ονειρικές πορείες στην Α1 και στην Α2 ΕΠΣΗ.

Πιο συγκεκριμένα το Τυμπάκι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 ΕΠΣΗ κατάφερε να κατακτήσει και το ένα από τα τρία εισιτήρια για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κλείνοντας ένα… παραμύθι με τον καλύτερο τρόπο.

Παράλληλα σπουδαία χρονιά έκανε και ο Ρούβας στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ κατακτώντας με άνεση το πρωτάθλημα, επιστρέφοντας μάλιστα στην μεγάλη κατηγορία και στο… σπίτι του.

Αναμφίβολα μιλάμε για μια σπουδαία επιτυχία για την Μεσσαρά αφού δύο ομάδες κατέκτησαν το πρωτάθλημα στις δύο κορυφαίες κατηγορίες της ΕΠΣΗ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησάς με την αγαπημένη του Χρύσα ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...

Άρχισαν τα… δύσκολα για τον Κωστούλα στην Μπράιτον (vid)

Την πρώτη του ημέρα ως ποδοσφαιριστής της Μπράιτον έζησε...

Παραιτήθηκε από το ΔΣ του Εργοτέλη ο Αντ. Σαμπροβαλάκης

Την απόφαση να αποχωρήσει από το διοικητικό συμβούλιο πήρε...