Όλα καλά με Φ. Παπαδάκη!

Όλα βαίνουν θετικά για την πορεία της υγείας του Φανούρη Παπαδάκη!

Ο ποδοσφαιριστής της Μικτής πέρασε περιπέτεια στην Σαντορίνη και με την συνοδεία του αντιπροέδρου της ΕΠΣΗ και προέδρου της Επιτροπής Μικτών Ομάδων Βαγγέλη Πετούση, που δεν έλειψε λεπτό από το πλευρό του όπως φυσικά και ο Γιάννης Χατζησεβαστός με τον Βαγγέλη Παπαγγελή, αναχώρησε για το Ηράκλειο τα ξημερώματα της Κυριακής, νωρίτερα από την υπόλοιπη αποστολή.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τώρα είναι απόλυτα καλά, όπως έδειξαν και οι εξονυχιστικές εξετάσεις που υποβλήθηκε. Γι’ αυτό πήρε εξιτήριο από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο και σύμφωνα με τους γιατρούς, μπορεί να επιστρέψει στις αθλητικές δραστηριότητες.

ADVERTISING

Μάλιστα θα βρίσκεται την Τρίτη στην προπόνηση της Μικτής Κ17 ΕΠΣΗ που θα γίνει στο γήπεδο της Μινωικής. Στο νοσοκομείο τον επισκέφτηκαν ο προπονητής της Μικτής Κ17  Γιάννης Χατζησεβαστός και ο Βαγγέλης Παπαγγελής εκ μέρους της Επιτροπής Μικτών Ομάδων.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.