Φιλικό «διαζύγιο» Λίντο-Ζερβίδη

«Χώρισαν» οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Το Λίντο βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, καθώς ο Μάριος Ζερβίδης αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο. Το «διαζύγιο», βέβαια, είναι φιλικό, αφού η συζήτηση που έγινε, ήταν σε πολύ καλό κλίμα και αποφασίστηκε η συγκριμένη εξέλιξη.

Οι άνθρωποι της ομάδας του Λίντο, είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας και πιο συγκεκριμένα, απο τις 19 Δεκεμβρίου 2019, όταν και είχε επιστρέψει στο σωματείο.

ADVERTISING

Αναμφίβολα, Μάριος Ζερβίδης και Λίντο, έχουν πολλά να… μοιραστούν και λίγα να… χωρίσουν, παρ’ όλα αυτά, κρίθηκε στη παρούσα φάση, πως είναι προτιμότερο να ολοκληρωθεί η συνεργασία τους, με τον ίδιο να έχει βέβαια και φιλολογικό ενδιαφέρον απο ομάδα Γ Εθνικής, κάτι που όπως όλα δείχνουν, θα μετουσιωθεί σε… πρόταση.

Οι δύο πλευρές σε αρκετά καλό κλίμα και οικογενειακό επίπεδο, αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στη συνεργασία τους, χωρίς όμως να πουν… αντίο, αλλά εις το επανιδείν, καθώς πρόκειται για ένα προπονητή που έχει συνδεθεί με το Λίντο και η πόρτα για εκείνον θα είναι πάντα… ανοιχτή.

Στο Λίντο, σκοπός και στόχος τους είναι να δοθεί λύση εκ των… έσω, καθώς υπάρχουν αξιόλογοι προπονητές οι οποίοι απασχολούνται σε ολόκληρο το “οικοδόμημα” και δεν αποκλείεται ο Δήμος Χριστοφής, του οποίου ο “κύκλος”… έκλεισε στη Δόξα Ηρακλείου, να αποτελέσει το νέο τεχνικό της ομάδας του Λίντο.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.