Τα συγχαρητήρια της ΕΠΣΗ στο Τυμπάκι!

Η ΕΠΣΗ με ανακοίνωση της συνεχάρη τον ΑΟΤ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Η ομάδα της Μεσσαράς ολοκλήρωσε την…δουλειά την Κυριακή στην έδρα της παίρνοντας τον βαθμό από την Αγία Παρασκευή και ο Νίκος Τζώρτζογλου με τα υπόλοιπα μέλη της ΕΠΣΗ συνεχάρησαν την διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες για την τεράστια διάκριση.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει: “Ο πρόεδρος κ. Νίκος Τζώρτζογλου και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εκφράζουν τα ολόθερμά τους συγχαρητήρια στον Αθλητικό Όμιλο Τυμπακίου για την πανάξια και δίκαιη άνοδό του στην Γ’ Εθνική. Μια επιτυχία που πανηγυρίζει για πρώτη φορά ο ιστορικός ΑΟΤ και η κοινωνία του Τυμπακίου!

ADVERTISING

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της ανόδου, στους ποδοσφαιριστές, στο προπονητικό τιμ και την διοίκηση του Α.Ο. Τυμπακίου.

Ασφαλώς δεν μπορούμε να παραλείψουμε τον φίλαθλο κόσμο του Τυμπακίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Μεσαράς που υποστήριξε την προσπάθεια του σωματείου καθόλη τη διάρκεια των αγώνων μπαράζ.

Είμαστε σίγουροι ότι και ο Α.Ο. Τυμπακίου θα εκπροσωπήσει επάξια το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όπου θα αγωνίζεται την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο”.

ADVERTISING

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣΗ
ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥClick to Hide Advanced Floating Content