«Λύγισαν» τον ΑΟΤ τα… φαλτσοσφυρίγματα (vid+pics)

Ο ΑΟ Τυμπάκιου πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την έδρα της Ελλάς Ποντίων γνωρίζοντας την ήττα με 3-1. Έντονα τα παράπονα από την διαιτησία για τα δύο γκολ των γηπεδούχων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες. Μάλιστα μόλις στο 2ο λεπτό ο ΑΟΤ έχασε μοναδική ευκαιρία για το 1-0, όταν ο Τριάντης πάσαρε στον Ζαφείρη, όμως το σουτ του τελευταίου σταμάτησε στους αμυντικούς και έτσι χάθηκε η ευκαιρία για το 1-0

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες. Μάλιστα μόλις στο 2ο λεπτό ο ΑΟΤ έχασε μοναδική ευκαιρία για το 1-0, όταν ο Τριάντης πάσαρε στον Ζαφείρη, όμως το σουτ του τελευταίου σταμάτησε στους αμυντικούς και έτσι χάθηκε η ευκαιρία για το 1-0. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες με τον Ηλιάδη να σουτάρει μέσα από την περιοχή, ωστόσο ο Δημαράκης ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε. Από το 10ο λεπτό και μετά οι δύο ομάδες πρόσεξαν την άμυνα τους με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο μέχρι τη στιγμή του γκολ. Πιο συγκεκριμένα στο 19ο λεπτό ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Δουλγεράκη, με τον Σαπαλίδη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους. Μάλιστα στον ΑΟΤ είχαν έντονα παράπονα για την φάση στηρίζοντας ότι δεν έγινε τίποτα αντικανονικό. Το γκολ αυτό αποσυγκέντρωσε τους φιλοξενούμενους με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να χάσουν δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Ηλιάδη και τον Σταφσουλάϊ, ωστόσο το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

ADVERTISING

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι καλύτερα στο παιχνίδι και στο 52ο λεπτό έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Ηλιάδη να βγαίνει απέναντι από τον Δημαράκη,όμως ο έμπειρους τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ με το δεξί του χέρι. Δύο λεπτά αργότερα η Ελλάς Ποντίων πέτυχε και δεύτερο τέρμα όταν ο Σταφσουλάι βρέθηκε μέσα σην περιοχή και με υποδειγματικό τελείωμα έκανε το 2-0. Ο ΑΟΤ φαινόταν επηρεασμένος από το δεύτερο τέρμα και στο 60ο λεπτό έγινε το 3-0 για τους γηπεδούχους όταν ο Σαπαλίδης πήρε την πάσα του Παλάτσιος και με ψύχραιμο πλασέ έγινε το 3-0.

Στον ΑΟΤ δεν το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν να πετύχουν ένα γκολ ώστε να ξανά μπουν στο ματς πράγμα που κατάφεραν στο 64ο λεπτό όταν ο Ζαφείρης εκτέλεσε φάουλ και ο Φραγκιαδουλάκης με προβολή κατάφερε να κάνει το 3-1.

Ο Μιχάλης Κουτεντάκης στην συνέχεια «ανακάτεψε» την τράπουλα για να βρει κι άλλα γκολ, ώστε το Τυμπάκι να φύγει με θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο αυτό άφησε κενά στην άμυνα με αποτέλεσμα η Ελλάς Ποντίων να χάσει σημαντικές ευκαιρίες οι οποίες όμως δεν κατέληξαν στα δίχτυα, αφού ο Δημαράκης ήταν σε ετοιμότητα.

ADVERTISING

Μάλιστα στο 87ο λεπτό ο Σαπαλίδης σημάδεψε το δοκάρι του Δημαράκη με αποτέλεσμα το 3-1 να μείνει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του ΑΟΤ στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική και παρότι έχασε βαθμούς κρατάει ακόμα την τύχη στα χέρια του για την άνοδο με τους 7 βαθμούς που έχει.

Ελλάς Ποντίων – ΑΟ Τυμπακίου Live Streaming

ADVERTISING

Η ροή της αναμέτρησης:

ΤΕΛΟΣ στον Κορυδαλλό! Ο ΑΟΤ γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Ελλάς Ποντίων.

ADVERTISING

90′ Μπήκαμε στις καθυστερήσεις!

87′ Δοκάρι για την Ελλάς Ποντίων με τον Σαπαλίδη να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Δημαράκη.

76′ Τριάντης, Δουλγεράκης και Μεταξάκης αποχωρούν για να μπουν Χαλκιαδάκης Παραθύρας και Παναδρέου

75′ Τεράστια επέμβαση Δημαράκη με τον Ντόσκορι να βγαίνει απέναντι από τον τερματοφύλακα του ΑΟΤ, όμως το πλασέ του το έδιωξε ο κίπερ των “ασπρόμαυρων”.

64′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ για τον ΑΟΤ. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Φραγκιαδουλάκης με προβολή κάνει το 3-1.

61′ Έντονα παράπονα των φιλοξενούμενων για φάουλ του Φραγκιαδουλάκη στην αρχή της φάσης όπου ξεκίνησε η κόντρα επίθεση.

60′ ΓΚΟΛ για την Ελλάς Ποντίων που κάνει το 3-0. Ο Παλάτσιος πήρε την μπάλα στην μεσαία γραμμή, με τον Σαπαλίδη να πλασάρει σωστά κάνοντας το 3-0. 

58′ Παπαδάκης αφήνει την θέση του στον Τσακάνι για τον ΑΟΤ.

54′ ΓΚΟΛ για την Ελλάς Ποντίων που κάνει το 2-0. Ο Σταφσουλάι βρέθηκε μέσα στην περιοχή και τελείωσε υποδειγματικά την φάση στέλνοντας την στα δίχτυα του Δημαράκη.

52′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάς Ποντίων με τον Ηλιάδη να βρίσκεται απέναντι από τον Δημαράκη, όμως το σουτ του κατέληξε κόρνερ.

48′ Πρώτη αλλαγή για τον ΑΟΤ: Ο Γερακιός αποχωρεί για να μπει στο ματς ο Καρταλιανάκης.

46′ Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο

Ημίχρονο. Η Ελλάς Ποντίων προηγείται με 1-0 του ΑΟΤ.

46′ Τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Σαπαλίδης βγήκε απέναντι από τον Δημαράκη, όμως ο έμπειρος τερματοφύλακας μπλόκαρε.

40′ Σουτ Γερακιού, μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία ο γκολκίπερ της Ελλάς Ποντίων.

27′ Κόρνερ για το Τυμπάκι. Κακή η εκτέλεση από τον Ζαφείρη και έτσι έδιωξαν οι γηπεδούχοι εύκολα.

20′ Μοναδική ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Ηλιάδης σούταρε από πλάγια θέση, ο Δημαράκης έδιωξε και ο Σταφσουλάι σε πλεονεκτική θέση έχασε μοναδική ευκαιρία.


19′ ΓΚΟΛ για την Ελλάς Ποντίων. Ο Σαπαλίδης ευστοχεί από την άσπρη βούλα και βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

18′ Πέναλτι για την Ελλάς Ποντίων.

16′ Μετά τα πρώτα λεπτά και την υψηλή ένταση, έχει πέσει ο ρυθμός με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να μην απειλούνται.

8′ Αρκετά καλός ρυθμός στα πρώτα λεπτά για τις δύο ομάδες

3′ Απαντάνε στις ευκαιρίες οι γηπεδούχοι. Σουτ Ηλιάδη μπλοκάρει εύκολα ο Δημαράκης.

2′ Πρώτη καλή στιγμή για τον ΑΟΤ. Ο Τριάντης πάσαρε στον Ζαφείρη, ο τελευταίος σούταρε όμως η μπάλα κόντραρε και δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βγήκαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Το ζέσταμα των δύο ομάδων ολοκληρώθηκε και πλέον μετράμε αντίστροφα για την έναρξη της αναμέτρησης.

Σέντρα στο παιχνίδι.

Ελλάς Ποντίων: Λευκόπουλος., Πλουμάτος, Σιμονιάν, Στεφανής, Μαούνης, Κεραμάς, Παλάτσιος(90′ Δαούτης), Πουρσανίδης, Σαπαλίδης(90′ Ταγής), Ηλιάδης, Σταφσουλάι.

ΑΟΤ: Δημαράκης, Δουλγεράκης(77′ Παραθύρας), Βρετός, Γιαννακάκης, Κουρουθιανάκης, Γερακιός(48′ Καρταλιανάκης), Φραγκουλάκης, Τριάντης(77′ Χαλκιαδάκης), Μεταξάκης(77′ Παπανδρέου), Παπαδάκης(58′ Τσακάνι), Ζαφείρης

Μπήκαν στο γήπεδο και οι ενδεκάδες των δύο ομάδων…

Οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα.

Από την άλλη η Ελλάς Ποντίων βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την ομάδα της Μεσσαράς και θέλει τους τρεις βαθμούς για να κάνει αποφασιστικό βήμα για την άνοδο.

Ο ΑΟΤ μετά την τεράστια νίκη που πανηγύρισε κόντρα στον Απόλλωνα Αγ. Ιωάννη έχει μπει για τα καλά στο… κόλπο της ανόδου και σήμερα θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα για να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον στόχο του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ