Συνεχίζει στο τεχνικό επιτελείο του ΑΟΑΝ ο Β. Σταυριανουδάκης!

Η διοίκηση του ΑΟΑΝ το πρωί της Δευτέρας ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Βασίλη Σταυριανουδάκη. 

Ο Βασίλης Σταυριανουδάκης είχε μια άριστη συνεργασία με τους ανθρώπους του ΑΟΑΝ και η δουλειά του την φετινή σεζόν επιβραβεύτηκε με την ανανέωση του για έναν ακόμα χρόνο από τους «κυανόλευκους»

Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας και τη νέα σεζόν θα έχει ο Βασίλης Σταυριανουδάκης. Έπειτα από την εξαιρετική μας συνεργασία την περασμένη περίοδο, επήλθε η συμφωνία για την ανανέωση της, αναγνωρίζοντας το έργο και την προσφορά του.

ADVERTISING

Ο κ. Σταυριανουδάκης πρόσφατα παρακολούθησε τη σχολή προπονητικής UEFA C, ενώ τα τελευταία επτά χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με την προπονητική αναλαμβάνοντας την εκγύμναση τερματοφυλάκων, κάτι που το 2019 τον έφερε να είναι μέλος της Euro Sports Football Activities (ESFA), έχοντας εργαστεί με τον συγκεκριμένο ρόλο με επιτυχία σε Αναγέννηση Ιεράπετρας και Ηρόδοτο.

Ευχόμαστε τη συνέχεια της καλής δουλειάς με στόχο τις επιτυχίες της ομάδας»!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content