Μιχ. Κουτεντάκης: «Ο νικητής θα πάρει αβαντάζ… ανόδου»

Την ομάδα του Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη, θα φιλοξενήσει την Κυριακή (22/05 – LIVE GRANDSPORT 17:00) ο ΑΟ Τυμπακίου με τον Μιχάλη Κουτεντάκη, στις δηλώσεις του να κάνει λόγο για ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία καλοδουλεμένη ομάδα.

Ο προπονητής του ΑΟΤ, στις δηλώσεις του πριν το παιχνίδι, τόνισε μεταξύ άλλων πως αντιμετωπίζουν μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους, δηλαδή την άνοδο στη Γ Εθνική, ενώ πρόσθεσε πως οι πρωταθλητές Χανίων, είναι καλοδουλεμένη ομάδα με πλάνο στο παιχνίδι της.

Αρχικά, μιλώντας για το παιχνίδι, τόνισε χαρακτηριστικά: «παίζουμε με μία καλή ομάδα που έχει ίδιους στόχος με εμάς, καλοδουλεμένη ομάδα με πλάνο στο παιχνίδι της, η αποστολή μας είναι δύσκολη. Στόχος και των δύο η άνοδος.

ADVERTISING

Ελπίζω να γίνει ένα καλό και ήσυχο παιχνίδι, ο καλύτερος ας κερδίσει. Αυτός που θα κερδίσει θα πάρει αβαντάζ… ανόδου. Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου μας και στο τέλος να τους προσφέρουμε χαρά με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ακολούθως, αναφέρθηκε και στη συνέχεια, όπου σε λίγες μόνο ημέρες ακολουθεί το παιχνίδι με την Ελλάς Ποντίων, στην Αθήνα, για το οποίο τόνισε: «εμείς παίζουμε στη συνέχεια με την Ελλάς Ποντίων στην Αθήνα, δύσκολο παιχνίδι και εκεί είναι δύσκολη η αποστολή μας. Θα πρέπει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να διεκδικήσουμε τον στόχο που έχουμε θέσει σε συνάρτηση με το αυριανό αποτέλεσμα».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.