Η Επιτροπή Ανάπτυξης στους… ειδικούς

Αρκετές αλλαγές επιφύλαξε στις νέες Επιτροπές της ΕΠΣΗ ο Νίκος Τζώρτζογλου, ενόψει μίας ακόμα 4ετής θητείας, με την Επιτροπή Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου και Πρωταθλημάτων Υποδομών να αριθμεί πλέον τέσσερα μέλη, τα οποία αναλαμβάνουν το… μέλλον του ποδοσφαίρου.

Η εν λόγο επιτροπή, είναι από τις πιο σημαντικές, καθώς από αυτές διοργανώνονται τόσο το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ, όσο και το Youth League της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου το οποίο αναμένεται να έχει αρκετά καλύτερη εικόνα από τη φετινή.

Στη προσπάθειά τους αυτή, ο Νίκος Τζώρτζογλου, όρισε πρόεδρο-επικεφαλή τον Βαγγέλη Παπαγγελή, έναν άνθρωπο που επί χρόνια ασχολείται τόσο με το παιδικό ποδόσφαιρο, όσο και με τις Μικτές ομάδες, ενώ είναι άριστος γνώστης του «θέματος».

ADVERTISING

Στην επιτροπή μετέχουν και οι υπεύθυνοι δύο εκ των μεγαλύτερων ακαδημιών της πόλης μας, ο Μιχάλης Φραγκιαδάκης από το Λίντο και ο Νίκος Μακράκης από τον ΠΟΑ, ως μέλη τα οποία θα έχουν σημαντική συμβολή στη νέα… εποχή.

Επιπλέον, ως αναπληρωτής πρόεδρος ο παλαίμαχος διαιτητής Χρήστος Χανιωτάκης, που έχει… αδυναμία στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που παρακολούθησε και φέτος αγώνες της «Youth League».

ADVERTISING

Αναμφίβολα, το έργο της επιτροπής είναι μεγάλο αλλά κυρίως σημαντικό, για τη βελτίωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σε βάθος χρόνων και με τους… ειδικούς στο «τιμόνι», η επιτυχία είναι δεδομένη.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content