Ο Τσιλιανίδης αγαπάει τα video games και το Warzone! (vid)

Παρακολουθείστε στο παρακάτω βίντεο το νέο επεισόδιο του Game R1, όπου έχει καλεσμένο τον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Κοσμά Τσιλιανίδη, ο οποίος μιλάει για τη σχέση του με τα videogames.

Αρχικά αναφέρθηκε για το πως άρχισε να παίζει gaming “Από μικρό παιδί μεγάλωσε με όλες τις κονσόλες του Χ-ΒΟΧ. Οι γονείς μου με είχαν καλομάθει, οπότε από μικρό μου αγόραζαν ότι παιχνίδι μου άρεσε. Παράλληλα με το ποδόσφαιρο ήταν κάτι που με ξεκούραζε και σταδιακά το κρατάω μέχρι και την στιγμή που μιλάμε. Μου αρέσει να παίζω Games, ξεχνιέμαι, χαλαρώνω”.

Για το πότε παίζει και αν το έχει ελαττώσει:Πλέον το χρησιμοποιώ όποτε έχω ελεύθερο χρόνο. Το έχω περιορίσει αρκετά, αλλά σε άλλες περιόδους της ζωής μου ειδικά όταν ήμουν μόνος μου το gaminng αποτελούσε προτεραιότητα για εμένα μέσα στην ημέρα. Οι εποχές που ήμουν μόνος που είχα αρκετό χρόνο τις αφιέρωνα στο gaming. Πλέον που έχω την γυναίκα μου το σκυλί είναι περιορισμένος ο χρόνος, οπότε παίζω κυρίως στις αποστολές στον υπολογιστή στο ξενοδοχείο έτσι για να χαλαρώσω και όποιο ελεύθερο χρόνο βρω θα παίξω με τους φίλους μου Warzone”.

ADVERTISING

Για την αποθεραπεία αν ήταν παρέα το gaming: “Είναι αυτό που είπα πριν. Σε συγκεκριμένους περιόδους αποτελούσε προτεραιότητα το gaming γιατί με χαλάρωνε με έκανε να μην σκέφτομαι. Μια από αυτές ήταν και την περίοδο που είχα την μακρόχρονη απουσία που είχα, οπότε μετά από πολλές ώρες προπόνησης, θεραπείας είχα το gaming την παρέα και ξεχνιόμασταν και ήταν μια ευχάριστη στιγμή μέσα στην ημέρα.

Για το με ποια παιχνίδια ξεκίνησε και που κατέληξε: “Ξεκίνησα να παίζω ποδοσφαιράκια. Έπαιζα όλα τα Fifa από το ’99 έως το 2018. Σταμάτησαν όλα όταν βγήκε το Warzone. Έχουμε φτιάξει μία ωραία παρέα που παίζουμε και γελάμε. Το gaming είναι όμορφη παρέα σε συνδυασμό με ωραίο παιχνίδι. Έχω φίλους από πολλά μέρη της Ελλάδας που τους γνώρισα μέσω του Warzone”.

Για τους συμπαίκτες που έχουν παίξει: “Αυτό το διάστημα παίζουμε με τον Ντουρμισάι, μαθαίνουμε λίγο και στον Ουές. Παίζουμε όταν μας βολεύουν οι ώρες. Στο Warzone ξέρω ότι ο Σάλιακας είναι πολύ καλός. Εχουμε παίξει μερικές φορές”.

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ