Εξελίξεις στον Αλμυρό: Παραιτήθηκαν δύο μεγαλοστελέχη του ΔΣ

Οι εκλογές της ΕΠΣΗ φαίνεται να στοιχίζουν… ακριβά στον Αλμυρό, αφού δύο μεγαλοστελέχη της διοίκησης δήλωσαν την παραίτηση τους για λόγους ηθικής όπως υποστηρίζουν και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες… 

Κρίσιμες ώρες στο… στρατόπεδο του Αλμυρού, αφού δύο μεγαλοστελέχη της υπάρχουσας διοίκησης υπέβαλλαν στο διοικητικό συμβούλιο την παραίτηση τους για λόγους ηθικής μετά τις εκλογές της ΕΠΣΗ.

Άπαντες στην διοίκηση της ομάδας προσπαθούν να μεταπείσουν τους δύο άνδρες που έχουν πάρει την απόφαση αυτή, ωστόσο τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν οι οριστικές αποφάσεις.

ADVERTISING

Όπως φαίνεται οι εκλογές της ΕΠΣΗ στοιχίζουν… ακριβά στον Αλμυρό που περνάει μια μικρή… κρίση και στον Αλμυρό παλεύουν τις τελευταίες ώρες να επανέλθει η ηρεμία και να συνεχίσει ενωμένη η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Υπενθυμίζουμε, μετά τις εκλογές της ΕΠΣΗ, με αινιγματική του δήλωση, ο Γιώργος Πάγκαλος ουσιαστικά έθεσε τον εαυτό του εκτός διοίκησης, καθώς και εκείνος έχει υποβάλλει τη παραίτησή του.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content