Αναβαθμίζει ακόμα 7 παιδικές χαρές ο Δήμος Ηρακλείου

Υπεγράφη σήμερα, Τρίτη 8 Δεκεμβρίου στη Λότζια, η σύμβαση για την προμήθεια υλικών και εξοπλισμού, επτά παιδικών χαρών του Δήμου Ηρακλείου, την οποία υπέγραψε ο Δήμαρχος, Βασίλης Λαμπρινός, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου:

«Υπεγράφη την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου στη Λότζια η σύμβαση για την «Προμήθεια υλικών και εξοπλισμού 7 παιδικών χαρών του Δήμου Ηρακλείου». Τη σύμβαση υπέγραψε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας, παρουσία και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη.

Η προμήθεια αφορά την ανακατασκευή επτά (7) παιδικών χαρών του Δήμου Ηρακλείου.
Πρόκειται για:
1. Την παιδική χαρά στη περιοχή Β’ Δ.Ο.Υ. (Μικράς Ασίας /Λεωφ. Κνωσού και Κουνάλη) Πάρκο Μικράς Ασίας – συνολικής έκτασης 564 m2 περίπου.
2. Την παιδική χαρά στην οδό Βεργίνας (κάθετη στην οδό Εθνομαρτύρων / περιοχή Βαθυπέτρου) – συνολικής έκτασης 408 m2 περίπου.
3. Την παιδική χαρά στην οδό Λεωνιδίου (περιοχή Πατέλες), συνολικής έκτασης 341 m2 περίπου.
4. Την παιδική χαρά στη περιοχή Αγία Βαρβάρα (Καμίνια Οδ. Ισαύρων και Γορτύνης), συνολικής έκτασης 307 m2 περίπου.
5. Την παιδική χαρά στην οδό Γαληνού (κάθετος στην Χριστομιχάλη Ξυλούρη και Κουνάβων), συνολικής έκτασης 130 m2 περίπου.
6. Την παιδική χαρά στο Δειλινό (Άγιος Στυλιανός) στην οδό Παύλου Μελά, συνολικής έκτασης 230 m2 περίπου.
7. Την παιδική χαρά Άγιος Φανούριος (Οδός Δωδεκανήσου και Κεράμου), συνολικής έκτασης 363 m2 περίπου.
Μετά την υπογραφή ο Δήμαρχος δήλωσε: «Χάρη στις εργασίες των τελευταίων ετών, το Ηράκλειο διαθέτει πλέον δεκάδες σύγχρονες και ασφαλείς παιδικές χαρές, τις οποίες τα παιδιά και οι γονείς τους, τις έχουν αγκαλιάσει.
Συνεχίζουμε την μεγάλη προσπάθεια για τις ανακατασκευάσουμε όλες, τόσο εντός αστικού ιστού, όσο και στις γειτονιές και στα χωριά του Δήμου μας, διότι θεωρούμε ότι η αναβάθμιση των κοινοχρήστων χώρων, συνιστά και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών».