Ασσαργιωτάκης: Ζητάει να μάθει ποιες ομάδες έχουν δικαίωμα ψήφου και προειδοποιεί…

Με αίτηση του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ θέλει να ενημερωθεί για την σχετική λίστα, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσβάλλει τη εκλογική διαδικασία!

Ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης, που διεκδικεί την προεδρία της Ένωσης, κατέστησε σαφές ότι περιμένει ν’ ανακοινωθεί ο πίνακας των σωματείων-μελών, που έχουν δικαίωμα ψήφου. Προειδοποιεί, μάλιστα, ότι αν είναι ο ίδιος με τον πίνακα των σωματείων-μελών, τα οποία έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση, τότε η παράταξη του θα προσβάλλει τη διαδικασία των εκλογών. Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

«ΑΙΤΗΣΗ

ADVERTISING

Του Ασσαργιωτάκη Ιωάννη του Ιδομενέα, υποψήφιου Προέδρου για την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου.

​Μετά από την αποστολή του πίνακα των Σωματείων – μελών της Ένωσης που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση, οφείλω να σας ζητήσω και τον αντίστοιχο πίνακα των Σωματείων – μελών της Ένωσης που έχουν δικαίωμα ψήφου, διότι ο χαρακτηρισμός του εγγράφου που αποστείλατε δεν απαντά στο καίριο ερώτημα, ποια σωματεία που έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Άλλωστε αντιλαμβάνεστε ότι αν ο πίνακας που αποστείλατε είναι και ο πίνακας των εκλεκτόρων είναι λογικό και επόμενο ότι θα προσβάλλουμε τη διαδικασία των εκλογών καθώς τα σωματεία που κλήθηκαν να υποβάλλουν διαβιβαστικά έγγραφα αντιπροσώπων ήταν μόνο όσα αναφέρονταν στην απόφαση 107/26-4-2022 που έχει ακυρωθεί. Εκτός του ζητήματος του Μητρώου, τα υπόλοιπα σωματεία κακώς υπέβαλαν διαβιβαστικά και κακώς η Ένωση τα έκανε δεκτά. Η ευθύνη γι’ αυτό βαρύνει και τη γραμματεία που παρέλαβε παράτυπα και το Διοικητικό Συμβούλιο που τα ενέκρινε. Υπάρχει ζήτημα ισονομίας των μελών καθώς σαράντα περίπου σωματεία δεν υπέβαλαν αντίστοιχα έγγραφα για να συμμετέχουν.

ADVERTISING

Είναι πρωτόγνωρο να μην γνωρίζουμε οι υποψήφιοι, ποια είναι τα σωματεία με δικαίωμα ψήφου!

Παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε άμεσα για τις ενέργειες σας.

Μετά τιμής,

ADVERTISING

Ασσαργιωτάκης Ιωάννης

Υπ. Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Η.».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ