Λαδουκάκης: «Νταβατζήδες η ομάδα δεν έχει…»

Δηλώσεις που θα… συζητηθούν από τον αρχηγό και εκπρόσωπο του ΟΦΑΜ.

Ο Γιάννης Λαδουκάκης μίλησε στο GRANDSPORT και ξεκαθάρισε ότι η ομάδα δεν έχει, ούτε είχε… νταβατζήδες, αναφερόμενος στο γεγονός πως λίγο πριν τις εκλογές της ΕΠΣΗ δέχεται… ενοχλήσεις για το πως θα ψηφίσει. Πρόσθεσε, επίσης, ότι κρατάει το στόμα του κλειστό, αφού σε διαφορετική περίπτωση κάποιοι δε θια έχουν που να κρυφτούν. Αναλυτικά:

«Θέλω να τονίσω μερικά πράγματα, τα οποία όμως τα εκφράζω δημόσια με τη δήλωσή μου για να τα δουν άπαντες και να τελειώνουμε μία και καλή.  Μακριά τα χέρια σας απο τ’ όνομα του ΟΦΑΜ, το δικό μου, του Καμαρίτη και γενικά του συμβουλίου, που τόσα έχουμε τραβήξει και δεν έχει ενδιαφερθεί άνθρωπος, ιδιαίτερα αυτή τη χρονιά που πέρασε με τόσες δυσκολίες που έχουμε αντιμετωπίσει. Και το θυμηθήκατε τώρα, δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές της ΕΠΣΗ, για να δώσουμε ψήφους κατά παραγγελία.

ADVERTISING

 Νταβατζήδες η ομάδα δεν έχει, δεν είχε και δεν θα έχει ποτέ. Έχουμε πει ξεκάθαρα ποιον θα στηρίξουμε και αυτό θα κάνουμε. Ούτε κωλοτούμπες, ούτε πισωγυρίσματα ξέρω να κάνω εγώ, γιατί η πολιτική, δεν χωράει στο ποδόσφαιρο. Δεν θα πω τίποτα άλλο, γιατί εάν ανοίξω το στόμα μου, δεν θα έχουν που να κρυφτούν πολλοί…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ